بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

فیلم گلادیاتور (انگلیسی: Gladiator) فیلمی تاریخی حماسی محصول سال ۲۰۰۰ به کارگردانی ریدلی اسکات و نویسندگی دیوید فرانزونی، جان لوگان و ویلیام نیکلسون است. بازیگران آن شامل راسل کرو، واکین فینیکس، کانی نیلسن، الیور رید، درک جاکوبی، جایمن هانسو و ریچارد هریس می‌شوند. کرو نقش یک سردار رومی را ایفا می‌کند؛ پس از اینکه کومودوس پدرش، امپراتور مارکوس آئورلیوس را به قتل رساند و تاج‌وتخت را تصاحب کرد، او مورد خیانت قرار می‌گیرد. ماکسیموس به بردگی تقلیل می‌یابد و به یک گلادیاتور تبدیل می‌شود. او برای انتقام از قتل خانواده‌اش و امپراتور، در صحنه‌های مبارزه به محبوبیت بالایی دست می‌یابد.

فیلم‌نامهٔ این فیلم که در ابتدا توسط فرانزونی نوشته شده بود، توسط دریم‌ورکس خریداری شد و اسکات برای کارگردانی فیلم قرارداد امضا کرد. مراحل تصویربرداری اصلی در ژانویهٔ ۱۹۹۹، قبل از تکمیل فیلم‌نامه آغاز شد و در مهٔ همان سال، با صحنه‌هایی از روم باستان که طی نوزده هفته در مالت فیلم‌برداری شده بود، به پایان رسید. گلادیاتور در ۱ مهٔ ۲۰۰۰ در لس آنجلس به نمایش درآمد و در ۵ مهٔ همان سال در سینماهای ایالات متحده اکران شد. این فیلم عموماً نقدهای مثبتی از سوی منتقدان دریافت کرد و در زمینهٔ نقش‌آفرینی‌ها، کارگردانی، تصاویر بصری، فیلم‌نامه، سکانس‌های اکشن، موسیقی و عوامل تولید فیلم تحسین شد. این فیلم بیش از ۴۵۰ میلیون دلار در جهان فروخت و دومین فیلم پرفروش ۲۰۰۰ شد. گلادیاتور برندهٔ پنج جایزه اسکار در رشتهٔ بهترین فیلم، بهترین بازیگر مرد برای کرو، بهترین طراحی لباس، بهترین صداگذاری و بهترین جلوه‌های تصویری شد.[۸] در سال ۲۰۲۱، اسکات اعلام کرد که نگارش دنباله‌ای برای این فیلم آغاز شده است. این دنباله، با نام گلادیاتور ۲، قرار است در سال ۲۰۲۴ اکران شود.

 

بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

فیلم مردان خوب (به انگلیسی: The Nice Guys) فیلمی آمریکایی در ژانر معمایی جنایی اکشن، کمدی به کارگردانی شین بلک و نویسندگی آنتونی باگاروتزی است. در این فیلم بازیگرانی همچون راسل کرو، رایان گاسلینگ، مت بومر، انگوری رایس، مارگارت کوالی، کیث دیوید و کیم بسینگر نقش‌آفرینی می‌کنند. مردان خوب روز ۲۰ مه ۲۰۱۶ توسط استودیوی وارنر برادرز پیکچرز منتشر شد. داستان فیلم در سال ۱۹۷۷ در لس آنجلس اتقاق می افتد. هالند مارچ، یک کاراگاه خصوصی احمق و دست و پاچلفتی است که بعد از مرگ همسرش، تنها چیزی که برایش باقی مانده مشکل اعتیادش به الکل و هالی، دختر ۱۳ ساله‌اش است. مارچ برای پیدا کردن بازیگر زنی استخدام می‌شود که به تازگی در تصادف اتومبیل کشته شده‌است. جستجوی مارچ برای یافتن آن بازیگر، او را به دختری مفقود شده به اسم آملیا می‌رساند که ظاهراً با پرونده در ارتباط است. اما آمیلیا در واقع مفقود نشده، بلکه مخفی شده و دوست ندارد کسی او را پیدا کند. او فردی به نام جکسون هیلی را به عنوان بادی‌گارد استخدام کرده تا از او مراقبت کند و همچنین کارآگاه مارچ را از او دور نگه دارد. هیلی برخلاف مارچ که ادای کارآگاه خصوصی‌های باکلاس را درمی‌آورد، از آن‌هایی است که مردم او را برای فرستادن پیام با استفاده از پنجه‌بوکس استخدام می‌کنند. هیلی سراغ مارچ می‌آید تا به او بفهماند که بی‌خیال آملیا شود. اما خیلی زود مارچ و هیلی متوجه می‌شوند که قضیه پیچیده‌تر از چیزی است که به نظر می‌آید و تصمیم می‌گیرند تا با همدیگر همراه شوند و پرونده را حل کنند….

 

بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

فیلم بینوایان (به فرانسوی: Les Misérables) فیلم موزیکال درام بریتانیایی تهیه شده توسط کمپانی ورکینگ تایتل فیلمز و توزیع شده توسط یونیورسال استودیوز است. این فیلم بر اساس تئاتر موزیکالی با همین نام می‌باشد که آن نیز برگرفته از رمان مشهور بینوایان در سال ۱۸۶۲ اثر نویسنده فرانسوی، ویکتور هوگو است. در سال ۲۰۱۳، این فیلم در ۸ رشته (بهترین فیلم، بهترین بازیگر نقش اول مرد، بهترین بازیگر نقش مکمل زن، بهترین کارگردانی هنری، بهترین طراحی لباس، بهترین گریم، بهترین ترانهٔ غیر اقتباسی و بهترین ترکیب صدا) نامزد دریافت جایزهٔ اسکار شد و در سه رشتهٔ بهترین بازیگر نقش مکمل زن، بهترین گریم و بهترین ترکیب صدا این جایزه را به دست آورد.

 

بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

فیلم ذهن زیبا (به انگلیسی: A Beautiful Mind) فیلمی آمریکایی در سبک درام زندگینامه‌ای است که به زندگی جان نَش ریاضی‌دان برندهٔ جایزهٔ نوبل اقتصاد می‌پردازد و مسائلی را که او به دلیل بیماری روان‌گسیختگی با آن‌ها مواجه می‌شود، به تصویر می‌کشد. این فیلم در سال ۲۰۰۱ بر اساس کتابی به همین نام نوشتهٔ سیلویا ناسار و به کارگردانی ران هاوارد ساخته شده‌است. بازیگران اصلی آن راسل کرو در نقش جان فوربز نش و جنیفر کانلی در نقش همسر وی هستند.

روایت فیلم به صورت قابل توجهی با رویدادهای واقعی زندگی جان نش تفاوت دارد و از این جهت، این فیلم مورد نقد بسیاری قرار گرفته‌است؛ اما سازندگان آن می‌گویند که نمی‌خواستند فیلم را به صورت یک ارائه ادبی بسازند. اولین تفاوت در توصیف استرس و بیماری ذهنی نش است.

فیلم، بیماری او را دیداری و شنیداری توصیف می‌کند، درحالی که در واقع آن‌ها تنها شنیداری بوده‌اند. درخصوص فداکاری بسیار آلیشیا - همسر جان نش - نیز در این فیلم اغراق شده‌است؛ چرا که آلیشیا در سال ۱۹۶۳ از جان نش جدا شد و هفت سال بعد در ۱۹۷۰ تنها به جان اجازه داد تا در خانه وی زندگی کند. بعد از دریافت جایزه نوبل توسط جان آن‌ها رابطه جدیدی شروع کردند. در سال ۲۰۰۱، جان نش برای بار دوم با آلیشیا ازدواج کرد. مراسم خودنویس در پرینستون - که در فیلم مشاهده می‌شود - ساختگی است. در فیلم، جان نش در سال ۱۹۹۴ قبل از برگزاری مراسم نوبل، می‌گوید که از داروهای جدیدی استفاده می‌کند، اما در واقع نش از سال ۱۹۷۰ هیچ دارویی استفاده نکرده‌است.

کارگردان فیلم در این باره چنین توضیح می‌دهد که این جمله، به این دلیل به سخنان جان اضافه شده‌است که از فیلم، این‌طور برداشت نشود که همه‌ی بیماران روان‌گسیختگی بدون دارو می‌توانند از پس بیماری خود برآیند. برخلاف آنچه در فیلم نشان داده می‌شود، نش هیچگاه در مراسم سنتی دریافت جایزهٔ نوبل سخنرانی نکرد و به جای آن، سخنرانی کوتاهی را در سمیناری که به‌عنوان جایگزین آن مراسم برگزار شده بود، انجام داد. در فیلم نشان داده می‌شود که نش در سخنرانی خود پس از دریافت جایزه نوبل، از عشق سخن می‌گوید. در خودزندگی‌نامهٔ کوتاهِ نش، او بی‌پرده دربارهٔ بیماری‌اش سخن می‌گوید اما اشاره‌ای به عشق نمی‌کند. در فیلم اینطور نمایش داده می‌شود که او یک پسر دارد. اما در زندگی واقعی، او دارای دو فرزند پسر است. فرزند اول او ریاضیدان است و مانند پدرش مبتلا به اسکیزوفرنی پارانوئید است

 

بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

فیلم محرمانهٔ لس آنجلس (انگلیسی: L.A. Confidential) یک فیلم جنایی نئو-نوآر آمریکایی محصول ۱۹۹۷ به کارگردانی، تهیه‌کنندگی و نویسندگی کرتیس هنسن است. فیلم‌نامهٔ این فیلم را را هنسن و برایان هالگلند بر اساس رمانی به همین نام اثر جیمز الروی چاپ ۱۹۹۰ به نگارش درآورده‌اند که سومین کتاب از مجموعهٔ الروی به‌نام کوارتت ال.ای. است. این فیلم به داستان گروهی از افسران اداره پلیس لس آنجلس در سال ۱۹۵۳ می‌پردازد و وجهٔ مشترک فساد پلیس و سلبریتی هالیوود را روایت می‌کند. عنوان فیلم به نشریهٔ رسوایی کانفدنشال اشاره دارد که فعالیتش را در دههٔ ۱۹۵۰ آغاز کرد و در فیلم با نام هاش-هاش معرفی شده‌است.

در آن زمان بازیگران استرالیایی گای پیرس و راسل کرو در آمریکای شمالی نسبتاً ناشناخته بودند. یکی از پشتیبانان مالی فیلم، نگران کمبود ستارگان مطرح در نقش‌های اصلی فیلم بود، اما از تصمیمات انتخاب بازیگری هنسون حمایت کرد و کارگردان نیز اطمینان داشت که کوین اسپیسی، کیم بیسینگر و دنی دویتو را به‌عنوان بازیگر انتخاب کند. محرمانهٔ لس آنجلس با موفقیتی تجاری همراه بود و مورد تحسین منتقدان قرار گرفت. این فیلم ۱۲۶ میلیون دلار در جهان فروش داشت، در حالی که بودجهٔ ساخت آن ۳۵ میلیون دلار بود و در زمینهٔ بازیگری، کارگردانی، تدوین و موسیقی و از سوی منتقدان تحسین شد

 این فیلم نامزد دریافت نه جایزهٔ اسکار از جمله بهترین فیلم شد و درنهایت دو جایزه برنده شد: بهترین بازیگر نقش مکمل زن (بیسینگر) و بهترین فیلم‌نامهٔ اقتباسی. دیگر رشته‌هایی که فیلم نامزد شده بود را تایتانیک برنده شد. در سال ۲۰۱۵، کتابخانه کنگره، محرمانهٔ لس آنجلس را به‌دلیل «اهمیت فرهنگی، تاریخی یا زیبایی‌شناختی» برای حفظ در فهرست ملی ثبت فیلم ایالات متحده برگزید.

 

 

بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

فیلم گانگستر آمریکایی (به انگلیسی: American Gangster) یک فیلم جنایی بیوگرافی آمریکایی محصول ۲۰۰۷ به کارگردانی و تهیه کنندگی ریدلی اسکات و با بازی ستارگانی همچون راسل کرو و دنزل واشنگتن است. این فیلم کاندیدای ۲ اسکار (کاندیدای اسکار بهترین طراحی هنری-کاندیدای اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن) در سال ۲۰۰۸ شد. داستان فیلم به دهه ۱۹۶۰–۱۹۷۰ میلادی در آمریکا بازمی‌گردد. اوج دوران تبعیض نژاد در آمریکا. در آن زمان یک خلاف کار حرفه‌ای به نام بامپی به دلیل مشکلات قلبی می‌میرد ودر مراسم ختم او دست راستش فرانک لوکاس (دنزل واشنگتن) ریاست گروه را به عهده می‌گیرد؛ شخصی که دیگران فکرش را هم نمی‌کردند چون لوکاس یک سیاه پوست است

 

 

بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

فیلم ۳:۱۰ به یوما (به انگلیسی: 3:10 to Yuma) یک فیلم وسترن آمریکایی در ژانر ترکیبی درام، اکشن و جنایی به کارگردانی جیمز منگولد است. این فیلم بازسازی شده فیلم ۳:۱۰ به یوما (فیلم ۱۹۵۷) می‌باشد. فیلم‌نامه این فیلم بر اساس داستان کوتاهی از المور لئونارد با نام سه و ده به یوما (۱۹۵۳) نوشته شده است. کسری فراهانی، دستیار کارگردان هنری این فیلم است. راسل کرو و کریستین بیل، لوگن لرمان، پیتر فوندا و بن فاستر در این فیلم ایفای نقش کردند. این فیلم در ۸۰امین مراسم اسکار، نامزد جوایز بهترین موسیقی فیلم و بهترین میکس صدا بود که در نهایت هیچ‌کدام را به دست نیاورد.

 

بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

فیلم «ناخدا و فرمانده: آخر دنیا» (انگلیسی: Master and Commander: The Far Side of the World) یک فیلم به کارگردانی پیتر ویر است که در سال ۲۰۰۳ منتشر شد. در جریان جنگ های ناپلئونی، یک سروان بی پروای بریتانیایی به کارکنان کشتی خود فشار می آورد تا یک ناوگان جنگی فرانسوی را در اطراف آمریکای جنوبی دنبال کنند. این فیلم برنده جایزه اسکار 2004 برای عنوان بهترین فیلمبرداری و بهترین صداگذاری و نامزد همین جایزه برای عناوین بهترین کارگردانی، بهترین جلوه های ویژه و بهترین چهره پردازی شده است.

 

بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

فیلم یک مشت دروغ  یا مجموعه دروغ‌ها (به انگلیسی: Body of Lies) یک فیلم آمریکائیست که بر اساس رمانی به همین نام توسط دیوید ایگناتیوس نگاشته شده‌است. این فیلم در ارتباط با تروریسم ساخته شده‌است و موضوع فیلم نسبت به رمان دارای اضافاتی است. این فیلم، داستان یک مأمور سی‌آی‌ای به‌نام راجر فریس است که در جستجوی یافتن یکی از سران القاعده راهی اردن می‌شود.کارگردان این فیلم ریدلی اسکات است و بازیگرانی چون لئوناردو دی‌کاپریو و راسل کرو در آن بازی کرده‌اند. در این فیلم گلشیفته فراهانی نیز بازی کرده‌است. فیلم به‌علت خشونت زیاد و برخی صحنه‌های شکنجه درجهٔ R گرفته‌است. شعار فیلم (Tagline) "به هیچ‌کس اطمینان نکن، همه را فریب بده" است.

 

بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

فیلم افشاگر (به انگلیسی: The Insider) یک فیلم درام آمریکایی محصول سال ۱۹۹۹ است مایکل مان آن را کارگردانی کرده‌است و آل پاچینو، راسل کرو، کریستوفر پلامر، بروس مک‌گیل، دایان ونورا و مایکل گمبون از ستارگان اصلی فیلم هستند. این فیلم بر اساس داستان ساخت یکی از قسمت‌های برنامهٔ گفتگو محور ۶۰ دقیقه (پخش شده/در حال پخش از شبکه سی‌بی‌اس آمریکا) ساخته شده‌است.

این قسمت شصت دقیقه مربوط به افشاگری جفری ویگاند است که اطلاعات و افشاگری‌های مهمی دربارهٔ پشت پردهٔ صنعت تنباکو و دخانیات در ایالات متحده را برملا می‌کرد. این قسمت از برنامهٔ ۶۰ دقیقه ابتدا با حذف بخش‌هایی از آن در نوامبر سال ۱۹۹۵ میلادی بر روی آنتن رفت اما در فوریهٔ سال بعد به صورت کامل و بدون سانسور پخش شد. این فیلم با بودجه‌ای ۶۸ میلیون دلاری ساخته شد اما تنها توانست ۶۰ میلیون دلار از سرمایه را بازگرداند. بر خلاف عدم اقبال از سوی مخاطبان، فیلم بازخوردهای غالباً مثبتی در میان منتقدین داشت و در بانک اطلاعات اینترنتی فیلم‌ها امتیاز ۷/۹ از ۱۰و در راتن تومیتوز امتیاز ۹۶ از ۱۰۰ را کسب کرد.

 

بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

فیلم مرد سیندرلایی (به انگلیسی: Cinderella Man) فیلمی درام آمریکایی محصول سال ۲۰۰۵ به کارگردانی ران هاوارد است که بازیگرانی همچون راسل کرو، رنی زلوگر، پل جیاماتی، پدی کانسیدینه، بروس مک‌گیل، کریگ برکو و رزمری دویت در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند. مرد سیندرلایی زندگی واقعی یک ورزشکار در شرایط بد اقتصادی آمریکا را به نمایش گذاشته‌است. این فیلم جزو ۵ فیلم برتر بوکس هالیوود نیز شناخته شد و بودجه در نظر گرفته شده برای این فیلم ۸۸ میلیون دلار بوده‌است. مرد سیندرلایی دربارهٔ زندگی جیمز جی برادک (به انگلیسی: James J. Braddock) بوکسور سنگین‌وزن مشهور آمریکایی است که توانست در سال ۱۹۳۵ مقابل مکس بیر بوکسور قدرتمند، به پیروزی برسد و عنوان قهرمانی جهان را کسب کند. رزمری دویت در نقش سارا ویلسون، همسایه برادک و همسرش، نوه واقعی جیمز جی برادک است.

 

فیلم یک سال خوب (انگلیسی: A Good Year)

 

فیلم یک سال خوب (انگلیسی: A Good Year) فیلمی در ژانر کمدی رمانتیک و کمدی-درام به کارگردانی ریدلی اسکات است که در سال ۲۰۰۶ منتشر شد. خلاصه داستان پس از سال‌ها قطع ارتباط، مردی انگلیسی به نام «ماکس اسکینر» (کرو) باخبر می‌شود که عمویش (فینی) درگذشته و در پرووانس برای او یک قصر و تاکستان به ارث رسیده‌است. «ماکس» به فرانسه می‌رود تا هرچه زودتر ارثیه را به فروش برساند. اما خاطرات دوران کودکی (که در این املاک سپری کرده)، جذابیت دختری فرانسوی (کوتیار) و زنی آمریکایی (کورنیش) که ادعا می‌کند دختر نامشروع عموی «ماکس» است، نقشه‌های او را برهم می‌زند…

 

 

بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

فیلم وضعیت بازی (به انگلیسی: State of Play) فیلمی در ژانر تریلر سیاسی محصول سال ۲۰۰۹ ایالات متحدهٔ آمریکا به کارگردانی کوین مک‌دانلد و نویسندگی ماتیو مایکل کارنهان، تونی گیلروی و بیلی ری است. این فیلم اقتباسی از مجموعهٔ تلویزیونی معروفی با همین نام است که در سال ۲۰۰۳ از شبکه بی‌بی‌سی پخش شد. در این فیلم بازیگرانی همچون راسل کرو، بن افلک، ریچل مک‌آدامز، هلن میرن، جیسون بیتمن و رابین رایت ایفای نقش کرده‌اند. راسل کرو در این فیلم نقش کال مک‌آفری را که یک روزنامه‌نگار است، بازی می‌کند. داستان فیلم حول تلاش‌های کال برای پرده‌برداشتن از راز قتل معشوقه سناتور آمریکایی که نقش آنرا بن افلک بازی می‌کند شکل می‌یابد. درونمایه فیلم بررسی نقش بی‌طرفی در کارهای خبرنگاری و رابطهٔ بین سیاستمداران و رسانه‌هاست.

 

 

بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

فیلم رابین هود (به انگلیسی: Robin hood) نام یک فیلم آمریکایی و حماسی به کارگردانی ریدلی اسکات است که بر اساس داستان رابین هود و جنگل شروود ساخته شده است. در این فیلم راسل کرو نقش رابین هود را بازی می‌کند. رابین هود در ۱۴ مه ۲۰۱۰ میلادی در آمریکا منتشر شد.داستان فیلم در مورد کماندار مبارز و جنگجویی به نام رابین هود است که در ارتش پادشاه ریچارد خدمت می‌کند. پس از مرگ پادشاه ، شاهزاده جان قرار است جانشین او شود اما رابین هود او را مردی خودخواه و ظالم می‌داند و با او مخالف است و…

 

 

بهترین فیلم های راسل کرو به انتخاب وفا مدیا

 

فیلم سه روز آینده (به انگلیسی: The Next Three Days) یک فیلم سینمایی آمریکایی در ژانر دلهره‌آور به نویسندگی و کارگردانی پل هگیس محصول سال ۲۰۱۰ با بازی راسل کرو، الیزابت بنکس، برایان دنهی، اولیویا وایلد، دانیل استرن، لیام نیسون، کوین کوریگان، جیسون بغه، آیشا هیندز، تایرن جوردانو، جاناتان توکر، روبرت فیتزگرالد دیگز، آلن استیل، ترودی استایلر، لنی جیمز و موران آتیاس است. این فیلم در پیتسبرگ فیلمبرداری شده و در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۱۰ در ایالات متحده آمریکا اکران سینمایی شد. همچنین این فیلم کپی شده از یک فیلم فرانسوی بنام برای همسرم (۲۰۰۸) می‌باشد.