فیلم مجموع همه ترسها (انگلیسی: The Sum of All Fears) فیلمی در ژانر مهیج، اکشن و تریلر سیاسی به کارگردانی فیل آلدن رابینسون است که در سال ۲۰۰۲ منتشر شد. جک رایان، تحلیلگر سیا، باید برنامههای یک جناح نئونازی را که می خواهد با منفجر کردن بمب هستهای در یک بازی فوتبال در بالتیمور، مریلند، درگیری فاجعهباری بین ایالات متحده و روسیه ایجاد کند، متوقف کند.
فیلم دشمن ملت (به انگلیسی: Enemy of the State) فیلمی به کارگردانی تونی اسکات محصول سال ۱۹۹۸ آمریکا است که از بازیگران اصلی آن میتوان به ویل اسمیت، جین هکمن، جان ویت، جک بلک، بری پپر، رجینا کینگ، یان هارت، لیزا بونت، جاشا واشنگتن، جیمز لوگرو، جیک بیوزی، اسکات کان، جیمی کندی، جیسون لی، گابریل بیرن، آنا گان، لورن دین، ست گرین، دان باتلر، تام سایزمور، جیسون روباردز، فیلیپ بیکر هال، برایان مارکینسون، تام کوئین و ایوانا ملیسویک اشاره کرد.
«رابرت کلیتن دین» (اسمیت)، پدری مهربان، همسری وفادار و وکیل دادگستری، به فروشگاه می رود تا برای همسرش هدیه ای بخرد. اما نمی داند که در ساک خریدش، نواری ویدئویی انداخته اند که قتل اخیر سناتوری امریکایی را به دست «توماس رنولدز» (وویت)، یکی از مأموران فاسد و رده بالای سازمان امنیت آن کشور، نشان می دهد. دیری نمی گذرد که «رنولدز» به تعقیب «دین» می پردازد تا نوار را به چنگ آورد.
فیلم راه بازگشت (انگلیسی: The Way Back) یک فیلم در ژانر درام و ورزشی به کارگردانی گاوین اوکانر است که در سال ۲۰۲۰ منتشر شد. از بازیگران آن میتوان به بن افلک و جنینا گاوانکار اشاره کرد.
جک کانینگهام یک پدیده بسکتبال HS بود که از بازی دور شد و آینده خود را از دست داد. اما خیلی زود فرصتی به دست میآورد که مربی گری یک تیم را به عهده بگیرد، طولی نمیکشد که او با چالشهای گذشته اش روبرو میشود که…
فیلم پرل هاربر (به انگلیسی: Pearl Harbor) فیلمی در ژانر جنگی، اکشن و درام آمریکایی به کارگردانی مایکل بی و نویسندگی رندل والاس محصول سال ۲۰۰۱ است. در این فیلم بازیگرانی همچون بن افلک، جاش هارتنت، کیت بکینسیل، کوبا گودینگ جونیور، تام سایزمور، جان ویت، کلم فیور و الک بالدوین ایفای نقش میکنند. پرل هاربر توسط بوئنا ویستا پیکچرز در ۲۵ مه ۲۰۰۱ در ایالات متحده به نمایش درآمد. این فیلم به بازگویی دراماتیک یورش بلیتس، حمله به پرل هاربر توسط کشور ژاپن، و در قبال آن بمباران راهبردی پایتخت ژاپن، توکیو توسط ایالات متحده میپردازد. با وجود اینکه فیلم بهطور کلی با انتقادهای منفی منقدین مواجه شد، اما موفقیت بزرگی در فروش گیشه بهدستآورد و به فروشی جهانی معادل ۴۵۰ میلیون دلار دست یافت.[۱] پرل هاربر نامزد دریافت جایزه اسکار در چهار رشته مختلف شد که در این بین توانست جایزه بهترین تدوین صدا را دریافت کند. از طرف دیگر این فیلم نامزد دریافت جایزه تمشک طلایی در شش رشته مختلف، از جمله بدترین فیلم شد.