بریده‌هایی از کتاب عادت های اتمی اثری از جیمز کلیر : بخش دوم

کتاب عادت های اتمی

 

اگر شما نیاز به راهنمایی گام به گام برای جداسازی عادت‌‌های خوب و عادت‌‌های بد و در نتیجه اصرار به عادت‌‌های خوب و ترک عادت‌‌های بد دارید، باید کتاب عادت‌‌های اتمی را حتما بخوانید. جیمز کلیر این کتاب را در سال ۲۰۱۸ میلادی منتشر کرد و از آن موقع تاکنون جزء پرفروش‌‌ترین آثار نیویورک تایمز بوده است. پایه‌‌ی اصلی کتاب کلیر روی تغییرات یک درصدی قرار دارد؛ بدین معنی که اگر فرد بتواند عادت‌‌های خود را تنها یک درصد در هر روز بهبود بخشد، نتایج چشمگیری را در زندگی خود احساس خواهد کرد.با وفا مدیا همراه باشید.

 

کیفیت زندگی ما غالبا به کیفیت عادت‌هایمان بستگی دارد.

 

عادت‌ها بر اساس تعداد دفعاتِ وقوعشان شکل می‌گیرند، نه بازه زمانی که رخ می‌دهند.

 

  موثرترین فرم یادگیری، تمرین کردن است نه برنامه‌ریزی.

 

تمام نتایج بزرگ از شروع‌های کوچک حاصل می‌شوند.

 

افراد رفتار خودتان را به شما منعکس می‌کنند. هرقدر بیشتر به دیگران کمک کنید، دیگران هم تمایل بیشتری برای کمک به شما دارند.

 

«فردی که برای زندگی خود دلیل دارد، می‌تواند تقریبا بر تمامی چگونگی‌ها غلبه کند».

 

در گذر زمان یاد می‌گیرید که چک کردن رسانه‌های اجتماعی حس دوست داشته شدن را به شما می‌دهد یا مشاهدهٔ یوتیوب به شما اجازه می‌دهد ترس‌هایتان را از یاد ببرید. عادت‌ها وقتی جذاب می‌شوند که آن‌ها را به احساسات مثبت نسبت بدهیم و بتوانیم از این بینش به نفع خودمان بهره بگیریم.

 

فرض ضمنی که پشت هر هدف وجود دارد، چنین است: «وقتی به هدفم رسیدم، خوشحال خواهم شد». مشکلی که طرز فکر متمرکز بر هدف دارد، این است که دائما رضایت خود را تا فتح نقطه‌عطف بعدی در شرایط تعلیق نگه می‌دارید. آن‌قدر در چنین دامی گرفتار شده‌ام که حسابش از دستم در رفته است.

 

«تا زمانی که ناخودآگاه را خودآگاه نکنید، زندگی شما را هدایت خواهد کرد و اتفاقات رخ‌داده را سرنوشت قلمداد می‌کنید»

 

قانون طلایی می‌گوید انسان‌ها وقتی روی وظایفی کار می‌کنند که دقیقا در مرز توانمندی‌های کنونی‌شان جای گرفته، به اوج انگیزه‌هایشان می‌رسند. - بزرگ‌ترین تهدید موفقیت، نه شکست بلکه بی‌حوصلگی است. - وقتی عادت‌ها روتین می‌شوند، جذابیتشان را از دست می‌دهند و کمتر حس رضایت را به همراه دارند. در نتیجه از آن‌ها خسته می‌شویم. - وقتی انگیزه وجود داشته باشد، هر کس می‌تواند به‌سختی تلاش کند. این توانایی پیشبرد کار در زمان بی‌حوصلگی است که تفاوت‌ها را رقم می‌زند. - حرفه‌ای‌ها به برنامهٔ خود پایبند می‌مانند؛ آماتورها می‌گذارند زندگی در برنامه‌هایشان مداخله کند.

نوشته های اخیر

دسته بندی ها