معرفی جدیدترین کتاب های منتشر شده در ایران : 1 خرداد 1402

کتاب رابطه ها اثر آلن دوباتن ، ترجمه از فرناز گنجی و محمدباقر اسمعیل پور ،

 

کتاب رابطه ها اثر آلن دوباتن ، ترجمه از فرناز گنجی و محمدباقر اسمعیل پور ، نشر جامی (مصدق ) : کتاب «روابط» فرضیات نگاه کلیشه ای از رابطه ای عاشقانه و خود عشق را به چالش می کشد. این کتاب نشان می دهد که چگونه می توان نگرش های جدیدی ایجاد کرد که بتواند به یک دیدگاه روانشناختی بالغ از عشق منجر شود: اینکه اشکالی ندارد عشق و رابطه جنسی همیشه با هم نباشند اینکه بحث درمورد پول در اوایل رابطه ، به روشی جدی ، خیانت به عشق نیست. درک اینکه ما نسبتا معیوب هستیم ، و شریک زندگی ما نیز ممکن است نقض هایی داشته باشد ، برای یک زن و شوهر بسیار سودمند است این راهنمای نوآورانه پر از مثالهای کاربردی در زندگی واقعی ، و سرگرم کننده با طنز و حکایت فرهنگی ، راه را برای آینده ای جدید و درخشان برای عشق هموار می کند. دوباتن در نقد جدی خود به رهیافت رمانتیک از عشق، به این مورد اشاره می کند که در دوره رمانتیک بخش انتزاعی رابطه عاشقانه پررنگ شد و بخش انضمامی آن به حاشیه رفت. بخشی از این دلیل به این خاطر است که وقتی نویسندگان رمانتیک مشکلات روابط موجود در آثارشان را جستجو می کردند ، هرگز در مورد مسائل روزمره صحبت نمی کردند. آنها تمایل داشتند که توجهات را به موضوعات مهم اما کاملا محدود جلب کنند.

الکساندر پوشکین ، شاعر بزرگ روس ، عشق بی بدیل را در یوجین اونگین ترسیم کرد. گوستاو فلوبر دلزدگی و خیانت را در مادام بوواری بررسی کرد. جین آستین کاملا توجه داشت که چگونه اختلاف در موقعیت اجتماعی می تواند موانعی در برابر رضایت زن و شوهر ایجاد کند. در ایتالیا ، پر خواننده ترین رمان قرن نوزدهم - نامزد آلساندرو مانزونی - درباره چگونگی فساد سیاسی و وقایع بزرگ تاریخی می تواند یک رابطه را تحت تأثیر قرار دهد، بحث می کند. تمام نویسندگان بزرگ رمانتیک - به طرق مختلف - به شدت علاقه مند به مسائل بزرگ و فراروزمره عشق بودند و نه حواشی و مسائل پیش پا افتاده زندگی و یک رابطه. اما نویسنده در این کتاب مارا با بخش انضمامی و کاربردی یک رابطه آشنا می کند و سعی دارد تنش های معمول ما را در زندگی روزمره کم کند.

 

کتاب چگونه کلمات مناسب را کشف کنیم اثر آلن دوباتن ،ترجمه از راضیه جلالی ،نشر لگا

 

کتاب چگونه کلمات مناسب را کشف کنیم اثر آلن دوباتن ،ترجمه از راضیه جلالی ،نشر لگا : مسئله‌ی حیاتی زندگی ما در اکثر مواقع این است که نمی‌دانیم فاصله‌ی ظریف میان رک و روراست بودن با بی‌محابا، بی‌پروا و حمله‌ور بودن چه‌طور و چه‌گونه است. بسیاری از مردم از ترسی اینکه باعث رنجش کسی نشوند، تمام صداقت لازمه‌ی زندگی اجتماعی و مراودات انسانی را کنار گذاشته و همه‌ی لحظه‌های زندگی‌شان را با اوهام و ابهام و حتی دروغ و دغل پیش می‌برند. درمقابل عده‌ای نیز چنان در ابراز احساسات و اظهار آن‌چه فکر می‌کنند، صریح و بی‌پرده‌اند که جز رنجش اطرافیانشان هیچ ارمغانی ندارند. در این میان، چه‌طور باید رفتار کرد و چه‌گونه درعین پایبندی به حقیقت، می‌توانیم از رنجیده خاطری نزدیکانمان جلوگیری کنیم؟ کتاب «چگونه کلمات مناسب را کشف کنیم» یکی دیگر از مجموعه کتاب‌های مدرسه‌ی زندگی «آلن دوباتن» است که با واکاوی فاصله‌ی میان حقیقت‌گویی و رنجش خاطر اطرافیانمان، راه‌هایی را پیش رویمان می‌گذارد تا بتوانیم در بیان حقیقی شورمندی احساساتمان و آنچه فکر می‌کنیم، بدون افتادن در ورطه‌ی دورویی، تزویر و سکوت مضمحل‌کننده یا رک‌گویی بی‌پرده‌ی آزاردهنده، با بهترین لحن، کلمه‌ها و جمله‌هایی را انتخاب کرده و به‌کار ببریم که هم حقیقت هدفمان پایمال نشود و هم ما را از صدق و عطوفت لازمه‌ی زندگی اجتماعی دور نکند.

 

کتاب قوانین روزانه اثر رابرت گرین ،ترجمه از فاطمه باغستانی ، نشر نسل نواندیش

 

کتاب قوانین روزانه اثر رابرت گرین ،ترجمه از فاطمه باغستانی ، نشر نسل نواندیش : قوانین روزانه کتابی است برای هرروزتان. شما در هرروز فقط و فقط یک قانون ساده، مختصر و بسیار جذاب را می‌خوانید. این قوانین ترکیبی از تمام کتاب‌های رابرت گرین علاوه‌بر سخنرانی‌های اوست و یکی از جذابیت‌های بسیار خوب آن این است که بخشی از آن مربوط به یکی از کتاب‎های ایشان است که هنوز وارد بازار جهانی نشده است. رابرت گرین طبق روش دیرینه خود، برای نوشتن هریک از آثارش به سال‌ها تحقیق تاریخی و مطالعه می‌پردازد. شما آن‌قدر خوش‌شانس هستید که در این کتاب با گنجینه کهن خرد او روبه‌رو شده‌اید. در این کتاب علاوه‌بر مرور کتاب‌های قبلی این نویسنده نامدار (۴۸ قانون قدرت، ۳۳ استراتژی جنگ، قوانین طبیعت انسان، استادی، هنر اغواگری) با مطالبی روشنگرانه از تمامی سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های او و از همه خاص‌تر، با کتاب آینده او هنر تعالی نیز روبه‌رو خواهید شد. کافی است این کتاب را هرروز براساس تاریخ ذکرشده در آن باز کنید تا وجودتان مملو از بینشی ناب شود و در همه عرصه‌های زندگی، از روابط شخصی گرفته تا کسب‌و‌کار، رقابت، مدیریت استراتژیک، نفوذ بر دل و جان دیگران و سیاست، به درجه‌ای بالا از کامیابی و قدرت برسید. این کتاب برای خوانندگان باهوش ایرانی که تجربیاتم نشان می‌دهد از کتاب‌های صرفا انگیزشی خسته شده‌اند و در پی تدابیر عملی و هوشمندانه هستند، پرده از رازهایی برمی‌‌دارد که بسیاری از نام‎آورهای تاریخ در عرصه‌های مختلف با شناخت و کاربرد آن‌ها جزو برترین‌ها شده‎اند.

 

کتاب طرز فکر پیشاهنگی اثر جولیا گالف ، ترجمه از مائده شریفی نصیری ،نشر میلکان

 

کتاب طرز فکر پیشاهنگی اثر جولیا گالف ، ترجمه از مائده شریفی نصیری ،نشر میلکان : وقتی صحبت از باور ما می شود، انسان ها همان چیزی را می بینند که می خواهند ببینند. به عبارت دیگر، ما چیزی را داریم که جولیا گالف آن را ذهنیت «سرباز» می نامد. از قبیله گرایی و خیال پردازی گرفته تا منطقی کردن زندگی شخصی و همه چیزهای بین آن، ما از ایده هایی که بیشتر می خواهیم به آن باور داشته باشیم دفاع می کنیم – و آن هایی را که باور نداریم را ساقط می کنیم. اما اگر می‌خواهیم بیشتر اوقات به درستی کار کنیم، گالف استدلال می‌کند، باید خودمان را طوری تربیت کنیم که یک طرز فکر «پیشاهنگی» داشته باشیم. برخلاف سرباز، هدف یک پیشاهنگ دفاع از یک طرف بر طرف دیگر نیست. بلکه وظیفه ی او بیرون رفتن، بررسی قلمرو، و بازگشت با یک نقشه دقیق تا حد ممکن است. مهمتر از همه، پیشاهنگ می‌خواهد بداند که واقعا چه چیزی حقیقت دارد، صرف نظر از اینکه آنها امیدوارند چه اتفاقی بیفتد. در کتاب طرز فکر پیشاهنگی گالف نشان می‌دهد که چیزی که پیشاهنگان را در درست کردن کارها بهتر می‌کند این نیست که باهوش‌تر یا آگاه‌تر از دیگران هستند. بلکه تعداد انگشت شماری از مهارت‌های احساسی، عادت‌ها و روش‌های نگاه به جهان است که هر کسی می‌تواند آن‌ها را بیاموزد. گالف با مثال‌های شگفت‌انگیزی از نحوه زنده ماندن در گیر افتادن در وسط اقیانوس، تا اینکه چگونه جف بزوس از اعتماد به نفس بیش از حد اجتناب می‌کند، تا اینکه چگونه ابرپیش‌بینی‌کنندگان از ماموران سیا پیشی می‌گیرند، تا تاپیک‌های Reddit و سیاست‌های حزبی مدرن، بررسی می‌کند که چرا مغز ما ما را فریب می‌دهد و چه چیزی می‌توانیم انجام دهیم تا طرز فکر خود را تغییر دهیم.