کتاب انیشتین از زبان خودش اثر ان رونی ،ترجمه از پویا خاکبازان ، نشر تمدن علمی : کتاب «انیشتین از زبان خودش» نظریات انیشتین در مورد علم، دین، سیاست و فلسفه را مستقیما از ذهن مشهورترین نابغه قرن بیستم جمع آوری می کند. افکار و نوشته های انیشتین را در مورد موضوعات مختلف از جمله نسبیت، سیاهچاله ها، انرژی اتمی، سفر در زمان و موارد دیگر را در این مجموعه بخوانید. نقل قول های روشنگر عبارتند از: وقتی ثابت شود که یک ایده عالی و زیبا با واقعیت همخوانی دارد، همیشه لذت بخش است. وقتی درباره یک نظریه قضاوت میکنم، از خودم میپرسم که آیا اگر جای خدا بودم، دنیا را به این شکل میساختم؟ ارواح بزرگ همیشه با مخالفت های خشونت آمیز ذهن های متوسط روبه رو بوده اند. با عکس ها و تصاویر تمام رنگی در سراسر کتاب، این یک ادای احترام دوست داشتنی برای یکی از بزرگترین ذهن های علم مدرن است.
کتاب پارادوکس انتخاب اثر باری شوارتز ،ترجمه از مهدی ملک پور ، نشر دنیای اقتصاد : معرفی کتاب پارادوکس انتخاب اثر باری شوارتز "پارادوکس انتخاب" نوشته ی "بری شوارتز"، اثری است با عنوان فرعی "آنگاه که آزادی انتخاب، اضطراب می آورد". چه در هنگام خرید، سفارش قهوه، انتخاب یک حرفه ی درازمدت، ثبت نام در دانشگاه، انتخاب یک پزشک، چه در تک تک تصمیمات روزمره، از کوچک تا بزرگ، این مساله به یک امر پیچیده تبدیل شده و علت آن فراوانی در هم شکننده ی انتخاب هایی است که در طول روز به ما تحمیل می شود. معمولا چنین تصور می شود که انتخاب بیشتر یعنی داشتن گزینه های بهتر و رضایت بیشتر. اما مراقب انتخاب های اضافه باشید؛ بار اضافی انتخاب، باعث می شود که شما تصمیمات خود را حتی پیش از اعمال آن زیر سوال برده، توقعاتتان به طرز غیرواقع بینانه ای بالا برود و شما برای تک تک شکست هایتان، خود را سرزنش نمایید. در درازمدت، این امر می تواند سبب فلج تصمیم گیری، اضطراب و استرس همیشگی شود. در اجتماعی که به شما القا کرده با وجود انتخاب های نامحدود، بهانه ای برای کمتر از عالی بودن وجود ندارد، انتخاب های بیش از اندازه می تواند به افسردگی بالینی منجر شود. در "پارادوکس انتخاب"، "بری شوارتز" توضیح می دهد که از چه نقطه ای انتخاب ها در سلامت روانی و حسی ما تعیین کننده خواهند بود. او با نگارشی سهل الوصول، گیرا و حکایت وار نشان می دهد که چگونه انفجار چشمگیر انتخاب ها، به جای یک راه حل ، به یک مسئله تبدیل شده است. "بری شوارتز" همچنین نشان می دهد که چگونه وسواس در انتخاب، ما را ترغیب می کند تا به دنبال آنچه حالمان را بدتر می کند باشیم. "بری شوارتز" در "پارادوکس انتخاب" با ترکیب تحقیقات کنونی در علوم اجتماعی ، پیشنهاد می کند که حذف انتخاب ها می تواند استرس ، اضطراب و مشغله زندگی ما را تا حد زیادی کاهش دهد. وی یازده گام عملی در مورد چگونگی محدود کردن انتخاب ها به تعداد قابل کنترل، تمرکز روی موارد مهم و نادیده گرفتن باقی موارد ارائه می دهد که در نهایت رضایت بیشتری را از انتخاب کردن فراهم می کند.
کتاب سوسیالیسم (ایده شکست خورده ای که هرگز نمی میرد)اثر کریستین نیمیتز ،ترجمه از محمد ماشین چیان، نشر علم : "سوسیالیسم" یا "ایده شکست خورده ای که هرگز نمی میرد" کتابی است به قلم "دکتر کریستین نیمیتز" که این ایده را از جهات متنوعی مورد بررسی قرار می دهد. "سوسیالیسم" به طرز عجیب و غیرقابل انکاری از طریق تجربیات دنیای واقعی رد شده است. در طول صد سال گذشته ، بیش از دو هزار تلاش برای ایجاد یک جامعه سوسیالیستی انجام شده است ، از اتحاد جماهیر شوروی گرفته تا مائوئیست ها در چین و ونزوئلا؛ همه آن ها در درجات مختلفی از شکست به پایان رسیده اند. اما ، طبق گفته ی طرفداران "سوسیالیسم" ، تنها دلیل چنین وقایعی این است که هیچ یک از این تجربیات "سوسیالیسم واقعی" نبودند . کتاب "سوسیالیسم" یا "ایده شکست خورده ای که هرگز نمی میرد" نوشته ی "دکتر کریستین نیمیتز" تاریخچه این موضوع را تا به امروز ، با پاسخی استاندارد مستند می کند . این کتاب نشان می دهد که چگونه ادعای سوسیالیسم جعلی پس از این رویدادها مطرح شده است. تا زمانی که یک پروژه ی سوسیالیستی در مراحل آماده سازی باشد ، تقریبا هیچ کس ادعا نمی کند که این سوسیالیسم واقعی نیست؛ در عوض ، تقریبا هر پروژه ی سوسیالیستی در تاریخ، یک فاز شبیه ماه عسل را پشت سر گذاشته است ، که طی آن با شور و نشاط، مورد تحسین روشنفکران برجسته ی غربی قرار گرفته است و تنها زمانی آن را انکار می کنند که شکست هایشان بسیار آشکار شده است و می گویند: این ها "سوسیالیسم واقعی" نیستند. این کتاب به خوبی توضیح می دهد که چرا "سوسیالیسم" به عنوان یک سیستم، فاقد استحکام کافی و کاربردی در دنیای واقعی است.