معرفی جدیدترین کتاب های منتشر شده در ایران : 7 خرداد 1402

معرفی جدیدترین کتاب های منتشر شده در ایران : 7 خرداد 1402

 

کتاب ثروت مشترک اثر آنتونیو نگری،ترجمه از فواد حبیبی ، نشر ققنوس : مایکل هارت و آنتونیو نگری، با نوشتن کتاب «ثروت مشترک»، سه­‌گانه­ای را به پایان می‌­رسانند که با کتاب «امپراتوری» آغاز شده و با کتاب «انبوه خلق» ادامه یافته بود. کانون اصلی مباحث این کتاب «امر مشترک» است که بناست جایگزین تقابل «امر خصوصی» و «امر عمومی» شود و مبنایی برای طرح جمهوری جدیدی متفاوت با «جمهوری مالکیت» فراهم سازد. هدف نویسندگان مفصل­‌بندی پروژه­ای اخلاقی است، اخلاقی ناظر به کنش سیاسی دموکراتیک در درون و در برابر امپراتوری.

کتاب «ثروت مشترک» ضمن دفاع از «ضدمدرنیته»، در مقام پروژه­ای در خصوص آزادی درون مدرنیته، دارای همزیستی با مدرنیته، و مقدم بر مدرنیته، به طرح مفهوم سومی می­پردازد که بساط دیالکتیک مدرنیته و ضدمدرنیته را برهم می­زند: دگرمدرنیته.

این کتاب شامل شش بخش است: ١- جمهوری، ٢- مدرنیته، ٣- سرمایه، ٤- امپراتوری بازمی­گردد، ٥- فراسوی سرمایه، و ٦- انقلاب.

در فرازهایی از آن چنین آمده است:

جنگ، رنج، فلاکت و استثمار به طرز فزاینده­ای به وجه معرف دنیای در حال جهانی شدن ما بدل شده است. دلایل بسیاری وجود دارد برای جستجوی پناهگاهی در قلمروی «بیرونی»، جایی رها از انضباط و کنترل امپراتوری در حال ظهور امروزین ... با وجود این، یکی از پیامدهای عمده جهانی شدن آفرینش جهانی مشترک است، جهانی که، بد یا خوب، همه ما در آن شریکیم، جهانی فاقد «بیرون» ... تقدیر ما زیستن در همین جهان است، و نه‌­تنها همگی تابع قدرت­های مسلط بر این جهانیم، بلکه به فسادهای آن نیز آلوده‌­ایم.

امر مشترک دور تا دور ما وجود دارد، هرچند امروزه به موجب چشم­‌بندهای گوناگونی که ایدئولوژی­های مسلط مقابل دیدگانمان قرار داده­ا‌ند رویت آن دشوار شده است. سیاست­های حکومتی نولیبرالی طی دهه­های اخیر در سرتاسر جهان در پی خصوصی­‌سازی امر مشترک بوده، و محصولات فرهنگی –فی­‌المثل اطلاعات، ایده­‌ها، و حتی گونه­‌های جانوری و گیاهی- را به مایملک خصوصی تبدیل کرده است. ما، همصدا با بسیاری دیگر، از این موضوع دفاع می­کنیم که باید در برابر این دست خصوصی­‌سازی ایستادگی کرد.

 

کتاب استرس ناپذیر اثر متیو استرونی ،از مهدی قراچه داغی

 

کتاب استرس ناپذیر اثر متیو استرونی ،از مهدی قراچه داغی ،  نشر کتابسرای میردشتی : مغز احساسی شما استرس روانی-اجتماعی شماست. اگر این احساس آتش بگیرد، واکنش استرس را به همراه می‌آورد. استرس مزمن از آستانه‌ی مغز احساسی شما می‌کاهد. سیستمی در مغز وجود دارد به نام دایره‌ی پاداش که به شما انگیزه می‌دهد تا کاری بکنید. درباره‌ی مکانیزم واقع در پس پاداش و انگیزه، نقطه‌نظرهای مختلف وجود دارد. بر اساس این مکتب فکری، انگیزه برای به‌دست آوردن پاداش از سه‌بخش تشکیل می‌شود: خواستن، دوست داشتن و یادگرفتن. در کتاب استرس ناپذیر دکتر نتیو استرونی روی مسئله و پیداکردن راه‌حل استرس که سبب شده ۸۰ درصد بیمارانش به سراغ او بروند بررسی کرده است. با خواندن این کتاب به علل و ریشه‌یابی استرس که توسط دکتر متیو استرونی انجام شده، می‌توانید به علل و ریشه این بیماری دست یابید. کتابی که می‌خوانید با عنوان استرس‌ناپذیر پر از راهکارهای مختلف درباره غلبه بر استرس مزمن است. این کتاب حاوی توصیه‌های قدرتمند و با این حال ساده است که به سلامت روحی و جسمانی اشخاص کمک می‌کند. (دکتر بوتنر، یکی از اعضای نشنال جئوگرافی و نویسنده‌ی یکی از پرفروش‌ترین کتاب نیویورک تایمز در زمینه‌ی افسردگی و روحیه‌های تأثیرگرفته از افسردگی)

 

کتاب چگونه تغییر می کنیم اثر راس دی الن هورن

 

کتاب چگونه تغییر می کنیم اثر راس دی الن هورن، ترجمه از مهدی قراچه داغی ،نشر کتابسرای میردشتی : تغییر یعنی چیزهای بدی که در نهایت تنها یک درجه بهتر از آن چیزی است که تغییر نمی‌کند. تغییر یعنی جدا شدن از جای امنی که در آن قرار داریم و رسیدن به جایی که در نظر داریم. تغییر کردن نیاز به تلاش و ممارست دارد و باید از جایگاه امن و راحت خود بیرون بیاییم و به جلو حرکت کنیم. داشتن اراده و تصمیم برای تغییر کردن از واجبات است و سختی های راه را باید تحمل کرد و بردباری داشت و باید خودخواهی را کنار گذاشت و چون جوی روان شد. کتاب چگونه تغییر می کنیم