معرفی جدیدترین کتاب های منتشر شده در ایران : 8 خرداد 1402

کتاب کودک تمام مغز از دانیل جی سیگل و تینا پین برایسن

 

کتاب کودک تمام مغز از دانیل جی سیگل و تینا پین برایسن،ترجمه از علیرضا کنعانی،نشر لوح فکر : کتاب پنج نوع یک‌پارچگی، یک‌پارچگی مغز راست و مغز چپ، یک‌پارچگی مغز پایین و بالا، یک‌پارچگی حافظه، یک‌پارچگی قسمت‌های مختلف خود و یک‌پارچگی خود و دیگری را در شش فصل به شرح زیر مورد بحث قرار می‌دهد. فصل اول، مفهوم فرزندپروری را با در نظر گرفتن مغز مطرح می‌کند. فصل دوم، بر کمک به کودک برای استفاده یکپارچه مغز راست و مغز چپ (یک‌پارچگی افقی) متمرکز است، درحالی‌که فصل سوم بر اهمیت و شیوه پیوند مغز پایین و مغز بالا (یک‌پارچگی عمودی) تأکید می‌ورزد.

فصل چهارم، تحت عنوان یک‌پارچگی حافظه، توضیح می‌دهد که شما چگونه می‌توانید به فرزند خود کمک کنید تا با درک لحظات دشوار گذشته، با آنها به شیوه‌ای ملایم و هشیارانه روبه‌رو شود. فصل پنجم، شما را قادر می‌سازد تا به فرزندان خود توانایی مکث و تأمل کردن بر حالتهای ذهنشان را آموزش دهید تا آنها قسمت‌های مختلف خود را یکپارچه سازند.

در فصل ششم، که شامل شیوه‌هایی درباره خوشحالی و احساس رضایتمندی است، شما می‌توانید به فرزندان خود یک‌پارچگی بین خود و دیگران را آموزش دهید. در پایان هر فصل، دو قسمت برای کمک به بهره‌گیری از دانش جدید شما ارائه شده است. اولین قسمت تحت عنوان «کودکانِ کامل ـمغز» به منظور کمک به یادگیری مطالب اولیه مطرح شده در هر فصل برای فرزندانتان است. در قسمت دیگر با عنوان «یکپارچه کردن خودمان»، مطالب به شما کمک خواهد کرد تا این مفاهیم را در زندگی و روابط خود به کار گیرید

 

کتاب پانصد میلیون ثروت بانو بیگماز ژول ورن ،ترجمه از فرزانه مهری

 

کتاب پانصد میلیون ثروت بانو بیگم از ژول ورن ،ترجمه از فرزانه مهری ، نشر آفرینگان : دکتر سارازن، دانشمند فرانسوی، که زندگی آرام و بی‌دغدغه‌ای داشت ناگهان وارث ثروتی افسانه‌ای ‌‌می‌‌‌شود: پانصدمیلیون ثروت بیگم گوکول. اما پرفسور شولتز نیز ادعای وارث بودن دارد و مصرّانه خواهان سهم خویش است. آن دو مرد سرانجام به توافق ‌‌می‌‌‌رسند و آن ثروت عجیب را با هم تقسیم ‌‌می‌‌‌کنند. در حالی که مرد فرانسوی پولش را برای ساختن شهری نمونه به نام فرانس‌ویل خرج ‌‌می‌‌‌کند، مرد آلمانی شهر فولاد را بنا ‌‌می‌‌‌نهد. هِر شولتز حرف‌های نگران‌کننده‌ای در مورد فرانس‌ویل ‌‌می‌‌‌زند:«ا‌‌میدوارم آنچه را در این شهر تجربه ‌‌می‌‌‌کنیم، برای جهان الگو شود.» جوانی آلزاسی،که همچون فرزند دکتر سارازن است، تصمیم ‌‌می‌‌‌گیرد جاسوسی شولتز را بکند و در قالب شهروندی سوئیسی به شهر فولاد نفوذ ‌‌می‌‌‌کند، قلعه‌ای که به‌شدت تحت مراقبت است... پانصدمیلیون ثروت بانو بیگم: یکی از رمان‌های ژول ورن است که با تاریخ معاصر خود درآمیخته است.

 

کتاب از زمین تا ماه از ژول ورن ، ترجمه از محمد نجابتی، نشر آفرینگان :

 

کتاب از زمین تا ماه از ژول ورن ، ترجمه از محمد نجابتی، نشر آفرینگان :

کتاب از زمین تا ماه از زمان انتشار تا امروز بارها مورد اقتباس قرار گرفته، چه به‌صورت اپرایی به همین نام اثر ژاک اُفِنباخ، یا نخستین فیلم علمی تاریخ سینما اثر ژرژ ملیه. فیلم‌های دیگری نیز در انگلیس، فرانسه و آمریکا از این کتاب ساخته شده‌اند. حتی فضانوردان سفر تاریخی آپولو ۱۱ نیز به تأثیر این کتاب در دستاوردهای هوافضایی بشر اشاره داشته‌اند.

با پایان جنگ‌های داخلی آمریکا، توپچی‌های باشگاه گان (باشگاه توپ) از کار بیکار می‌شوند. روزی، رئیس باشگاه ایده‌ای مطرح می‌کند که مایۀ شگفتی همگان می‌شود. او پیشنهاد می‌دهد که با توپی غول‌آسا گلوله‌ای بزرگ را به ماه بفرستند و با قمر زمین ارتباط برقرار کنند. هم‌زمان با انجام مقدمات عملیات، مردی فرانسوی گویی به‌یک‌باره از آسمان نازل می‌شود و با تلگرافی همه‌چیز را به هم می‌زند:

«گلوله‌ای استوانه‌مخروطی را جایگزین خمپارۀ کروی کنید. می‌خواهم داخلش به ماه بروم». او رئیس باشگاه و یک دانشمند را با خود همراه می‌کند و هر سه راهی ماه می‌شوند.

ژول گابریل ورن ۸ فوریه ۱۸۲۸ در فرانسه به دنیا آمد. او به شدت به ادبیات و نمایشنامه نویسی علاقه‌مند بود اما به درخواست خانواده‌اش در رشته حقوق تحصیل کرد. اما ذوق و علاقه‌اش دوباره او را به سمت ادبیات کشاند. تخیل او باعث شد تا آثار جذابی بیافریند که هنوز هم در تمام دنیا طرفدار داشته باشد و کتاب‌هایش به زبان‌های بسیاری ترجمه شود. در حقیقت ژول ورن بعد از آگاتا کریستی، دومین نویسنده‌ای است که آثارش به تمام زبان‌ها ترجمه شده است.

از میان مشهورترین کتاب‌های ژول ورن می‌توان به سفر به مرکز زمین، دور دنیا در هشتاد روز، بیست هزار فرسنگ زیر دریا، پنج هفته در بالن و میشل استروگف اشاره کرد. داستان‌های عموما داستان‌هایی تخیلی هستند که بسیاری از آن‌ها کمی بعد به واقعیت بدل شده‌اند. ژول ورن در ۲۴ مارس ۱۹۰۵ در ۷۷ سالگی در امیان، فرانسه چشم از جهان فروبست.

نوشته های اخیر

دسته بندی ها