کتاب پنجاه متفکر بزرگ معاصر اثر جان لچت ،ترجمه از پیروز ایزدی ، نشر ثالث : این کتاب همانگونه که نویسنده آن معترف است بیش از هر چیز از دایانه کالینسون در اثر معروفش پنجاه فیلسوف بزرگ (۱۹۸۷) ، الگو گرفته است. هرچند تفاوتهایی این اثر را متمایز میکند؛ کالینسون باید فیلسوفانی را در کل تاریخ فلسفه گزینش میکرد که برای عامه مردم نیز شناخته شده میبودند؛ کسانی چون افلاطون و هابز یا سارتر اما انتخاب جان لچت محدود به فیلسوفان معاصری بود که گاه هنوز در مسیر اشتهار قرار داشتند. همچنین این پرسش تکراری درباره مجموعه پنجاه متفکر کلیدی حتی بیش از دیگر آثار مشابه مطرح می شد که آیا اجماعی بر سر این گزینش از متفکران و فیلسوفان که گاه در زمان نگارش اثر در قید حیاتند - وجود دارد؟ یعنی مهمترین فیلسوفان معاصر در این فهرست جای دارند یا میتوان به اسامی دیگری نیز اندیشید؟ همین چالش سبب جایگزین شدن نامهایی چون آگامبن، بدیو، برگسون باتلر ،ها،راوی ،هایدگر هوسرل ماتورانا، ویریلیو و ژیژک در ویراست دوم کتاب بوده است. از نظر نویسنده مبنای کار او حتی در انتخاب آثار آگاهی بخش و آموزنده بوده است.لچت برای فهم اندیشه های معاصر پنجاه متفکر برگزیده کلیدی را در ده گروه جای داده است: ساختارگرایی اولیه پدیدارشناسی ساختارگرایی اندیشه های پساساختارگرا، نشانه شناسی، فمینیسم نسل دوم پسامارکسیسم مدرنیته پسامدرنیته و سرانجام اندیشه های الهام گرفته از حیات گرایی او امیدوار است این تقسیم بندی کمک کند خوانندگان جهتگیری فکری متفکران و نیز معنا و مفهوم کلی این مجموعه را دریابند.
کتاب بازی قدرت و راه این بازی از رابرت گرین ،ترجمه از محمدرضا آلیاسین ،نشر هامون : ما انسانها به عنوان مخلوقات اجتماعی در فضایی مملو از تبادلات و بازیهای قربانیکننده زندگی میکنیم. زد و بندها و نقش بازی کردنها از روز ازل در میان ابناء بشر وجود داشته است و شما در غیاب آگاهی از فوت و فنهای بازی قدرت و استفاده بهجا و مناسب از آن به رغم بهرهمندی از مهارت و یا تحصیلات بالا در حرفه خویش موفقیت چشمگیری به دست نخواهید آورد. این کتاب با بررسی موشکافانه رویدادها و شخصیتهای برجسته از گذشتههای دور تا به امروز، شما را با انواع ترفندها و تکنیکهای بازی قدرت، آشنا کرده و هشیاریتان را به حراست از منافع خویش برمیانگیزد.
کتاب افسانههای فرقهای (یونگ و بنیانگذاری روانشناسی تحلیلی) از سونو شامداسانی ،ترجمه از پروین قائمی،نشر آشیان : ادعاهای بحثبرانگیز درباره اینکه یونگ، شارلاتان و نیمهخدایی خود-منصوب شده بود، اخیرا میراث او را مجددا زیر ذرهبین قرار داده است. اساس حمله به یونگ متنی است که قبلا ناشناخته بود و گفته میشود سخنرانی افتتاحیه یونگ در فرقهی مخفی اوست که در سال 1916 در زوریخ تاسیس شد و با نام باشگاه روانشناختی شناخته می شود. ادعا میشود که این فرقه تا امروز هم در روانشناسی یونگ، در جنبشی که همچنان بهعنوان یک رشته حرفهای اصیل جلوه میکند، اما رویاهای دروغین رستگاری معنوی را میفروشد زنده است. در افسانههای فرقهای، پژوهشگر پیشرو، سونو شامداسانی، به بررسی این ادعا پرداخته و مدارکی را که قبلا منتشر شده بودند، بررسی کرده تا اثبات کند که این ادعا کذب محض است. این اظهارنظر دقیق و افشاکننده از تاریخ جنبش یونگی، از تاسیس باشگاه روانشناسی تا فرمول بندی مجدد رویکرد یونگ توسط پیروان او، دستور کار جدیدی را برای ارزیابی تاریخی روانشناسی تحلیلی امروز ایجاب می کند. در افسانههای فرقهایء پژوهشگر پیشرو، سونوشامداسانی، به بررسی این ادعا پرداخته و مدارکی را که قبلا منتشر شده بودند، بررسی کرده تا اثبات کند که این ادعا کذب محض است. این اظهارنظر دقیق و افشا کننده از تاریخ جنبش یونگی، از تاسیس باشگاه روانشناسی تا فرمولبندی مجدد رویکرد یونگ توسط پیروان او، دستور کار جدیدی را برای ارزیابی تاریخی روانشناسی تحلیلی امروز ایجاب میکند.