کتاب اینترنت اشیا اثر آنابت آگارد ،ترجمه از مصطفی مرشدی ، نشر دنیای اقتصاد : دیجیتال سازی کسب و کارها سبب خلق وضعی تازه در اقتصاد بنگاه ها و کشورها و اقتصاد جهانی شده که ویژگی آن خودکار شدن و گسترش پیوسته است. چنین وضعی در حال رقم زدن به بزرگترین تحولات اجتماعی از زمان انقلاب صنعتی است. داده ها بسیار عظیم شده اند و با توجه به تعداد بالای تراکنش های انجام شده توسط میلیون ها مشتری و نهاد در سراسر اکوسیستم های سازمانی، کنش های اقتصادی و تجاری از ماهانه، به هفتگی و روزانه و ساعتی تغییر کرده اند. این کتاب درباره چگونگی انطباق کسب وکارها با این دنیای پرشتاب است.
آنابث آگارد دانشیار دانشگاه آرهوس دانمارک است که در آنجا تحقیقاتی را در زمینه مدلهای کسبوکار دیجیتال و پایدار، مدیریت نوآوری و نوآوری باز انجام میدهد. او مدیر تحقیقات مرکز توسعه تجارت در دانشگاه آرهوس است که تحقیقات و پروژه های بین المللی را با ترکیب توسعه تجارت و فناوری های دیجیتال انجام می دهد. علاوه بر این، او مدیر عامل و مالک شرکت مشاوره KnowledgeHouse است که استراتژی ها و پروژه های توسعه ای را در بین 100 شرکت برتر اسکاندیناوی طراحی و اجرا کرده است. او 20 سال سابقه کار در این زمینه ها را دارد و از تجربیات خود در بخش های دانشگاهی، دولتی و خصوصی استفاده می کند، جایی که قبلا مدیر و متخصص مدیریت بوده است. او 9 کتاب درسی و کتاب راهنمای مدیریت و بیش از 200 مقاله علمی، مقاله کنفرانس و مقالات عمومی در مجموع در زمینه مدیریت، توسعه کسب و کار، نوآوری و پایداری منتشر کرده است.
کتاب سرسخت باش از استیو مگنس ، ترجمه از حدیث کریمی ، نشر آداش : اگر بخواهیم خلاصه ی این کتاب رو بگویم، در اسمش خلاصه می شود: سرسخت باش!
اما چگونه سرسخت باشیم؟ اصلا سرسختی یعنی چه؟ چطور باید سرسخت باشیم؟ یکی از مفاهیمی که تا به حال ما به اشتباه در ذهنمان داریم، همین مسئله ی سرسختی است. در ذهن اکثر ما، سرسخت بودن چیزی مانند نظامیگری است. شاید در ذهنمان کسی سرسخت است که هر روز صبح خیلی زود بیدار میشود. خیلی به خودشان سحت میگیرند. همیشه سخت ترین راه ها را انتخاب میکنند.
آیا واقعا حقیقت اینطور است؟ تا به حال فکر نکرده اید که یک جای کار می لنگد؟ آیا این روش سرسختی می تواند ما را به یک زندگی شاد که هدف اصلی ماست، برساند؟ چرا اکثر اوقات روش های قدیمی سرسختی واقعا جواب نمیدهند؟ آیا سرسخت بودن مانند یک نظامی، یا مانند ورزشکاری سختکوش، ما را به اوج توانمان می رساند؟
در کتاب سرسخت باش، ابتدا تمامی دیدگاه های نادرست ما درباره ی سرسختی نام برده می شود. علت چنین تصورات اشتباهی بررسی می شود و در انتها به چیستی سرسختی و چگونگی دستیابی به آن صحبت می شود.
کتاب فراموش نمی کنم اما می بخشم از لیساترکرست، ترجمه از فاطمه کیاشمشکی، نشر آلاچیق : این کتاب قرار نیست دردت را کوچک بشمارد یا اندوهی را که برایش میلیونها قطره اشک ریخته ای تحقیر کند؛ قرار نیست سوء استفاده بی توجهی یا خیانت هایی را که بر سرت آمده است توجیه کند؛ قرار نیست شدت احساساتت را انکار کند؛ قرار نیست ناتوانیات را در برابر حجم ،رنج، آشفتگی ات را در برابر خاطرات و تحملت را در برابر بی اعتنایی و بی توجهی دیگران مسخره کند؛ قرار نیست این جنایات ظالمانه را که در حق تو و عزیزانت انجام شده است توجیه کند؛ حتی قرار نیست بگوید هر رابطه ای را می توان اصلاح کرد و تو باید با همه در صلح و آشتی باشی این طرز فکر نه تنها ،ناممکن بلکه ناسالم است. اتفاقاً میخواهد بگوید ...