کتاب استبداد بایدها از آرتور فریمن - رز دی ولف،ترجمه از نسرین خدیوی - محمد شهبازی فرد،نشر اسبار : این کتاب، راهنمایی بینظیر برای رهایی از شر باورهای اساسی خودویرانگر است که مردم ناخواسته به دلیل این باورها خودشان را آشفته میکنند. در این کتاب تکنیکهایی برای تغییر باورها ارایه شده است. با مطالعه این کتاب و کاربست تکنیکهایش میتوانید آشفتگی ناشی از این باورهای خودویرانگر را کاهش دهید. آلبرت الیس، رئیس موسسه درمان عقلانی هیجانی. این کتاب برای افرادی مفید است که اعتقاد دارند حوادث تلخ و ناگوار گذشته باعث تیرهروزی فعلی آنها شده است. این کتاب میتواند راهکارهایی برای مقابله موثر با حسرتها، اشتباهات و فرصتهای بر باد رفته در اختیار شما بگذارد و چشماندازی امیدبخش پیش روی شما بگشاید.
کتاب بیتفاوتی اخلاقی (چگونه برخی به دیگران آسیب میرسانند بدون اینکه عذاب وجدان پیدا کنند) از آلبرت بندورا، ترجمه از فاطمه صادقنژاد - منیژه صدیقی ، نشر ارجمند : این کتاب یکی از شاهکارهای جدید تأثیرگذارترین روانشناس و متفکر زمانه ما آلبرت بندورا است. چگونه موجود انسانی کار زیانبخش و ظلمی را انجام میدهد و هنوز هم میتواند با خودش در صلح زندگی کند؟ دکتر بندورا با طراحی تئوری عاملیت، بهصراحت مکانیسمهای نهایی روانشناختی را بیان میکند که مردم از طریق آنها خود-تحریمیهای اخلاقی را از رفتار بد خود جدا میکنند.
آنها این کار را با مقدس شمردن رفتار زیانبخش بهعنوان خدمت به دلایل ارزشی انجام میدهند؛ خودشان را از سرزنش صدمه ایجادشده بهوسیله جابهجایی و پخش مسئولیت تبرئه میکنند؛ اثرات مضر کارهای خود را کوچک میشمارند یا انکار میکنند؛ و از کسانی که مورد بدرفتاری قرار گرفتهاند انسانیت زدایی کرده و آنها را به خاطر اینکه موجب دردسر و رنجشان شدهاند، سرزنش میکنند.
دکتر بندورا دیدگاههای جدید روشنی را در مورد بعضی از حساسترین مسائل زمان ما مطرح میکند. او مصالحه و سازشهای اخلاقی متداول موجود در میان صنایع اصلی مانند؛ کسبوکارهای مربوط به سرگرمی، صنعت اسلحه، شرکتهای دُخانی و نظامهای تجاری جهانی معروف به «خیلی بزرگ برای شکست» را مورد آزمون قرار میدهد. نویسنده هنگام توضیح مطالعه حاضر و سیاستهای مربوط به مجازات اعدام، آزمایشهای ارزشمند و پرباری را در مورد اینکه چگونه مکانیسمهای بیتفاوتی اخلاقی مردم را قادر میسازند تا بدون تحمل رنج از دست دادن خود-احترامی انسانی را بکشند، ارائه میدهد.
دکتر بندورا بخش پایانی کتاب را به تأثیر نقش بیتفاوتی اخلاقی در پایداری محیطزیست به دلیل اهمیت و نگاه جهانی به پیامدهای زیانآور آن اختصاص میدهد. بیتفاوتی اخلاقی تفکر شما را نسبت به اینکه چگونه افراد موجّه میتوانند به شکل غیرانسانی رفتار نموده و هنوز احساس خوبی در مورد خودشان داشته باشند، تغییر میدهد.
کتاب زندگی در حال تحول است (بر تغییر در هر سنی مسلط شوید) از بروس فایلر، ترجمه از سینا رئیسی - مهشاد مختاری - سحر عبدی - مریم حسینی - حلیمه هاشمی عزیزی ، نشر ارجمند : بروس فایلر متولد 25 اکتبر 1964 در ساوانای جورجیا، نویسنده، روزنامهنگار و یک شخصیت تلویزیونی است. او دوران کارشناسی خود را در سال 1987 در دانشگاه ییل و کارشناسی ارشد خود را در سال 1991 در رشتۀ روابط بینالملل، و در دانشگاه کمبریج گذرانده است. بروس فایلر یکی از محبوبترین صداهای آمریکا در زمینۀ زندگی معاصر است.
او نویسندۀ 15 کتاب، از جمله هفت کتاب پُرفروش برگزیدۀ نیویورک تایمز است، مجری دو سریال اصلی در شبکه پیبیاس، و الهامبخش سریال درام انجمن پدران در شبکه انبیسی است. بروس به دلیل زیستن تجربیاتی که از آن نوشته است شهرت دارد.
کار او ترکیبی از خِرَدِ بیانتها و دانشِ به موقع است که به پیامهای عملی و مثبتی تبدیل شده است که به مردم اجازه میدهد با معنا، اشتیاق، و لذت بیشتری زندگی کنند. کتاب جدید او «زندگی در حال تحول است: بر تغییر در هر سنی مسلط شوید» سفر او را در سراسر آمریکا، جمعآوری صدها داستان زندگی، بررسی نحوۀ هدایت تعداد روزافزون تحولات زندگی با هدف و مهارت بیشتر توصیف میکند. آریانا هافینگتون در «کامیابی جهانی» مینویسد: «این یکی از آن کتابهایی است که عمیقاً همتراز با روح زمان است و در پایان کتاب متوجه میشوید که در زیر تمام جملات آن را خط کشیدهاید.
بروس فایلر بهترین فرد برای هدایت ما در این سفر است.» این کتاب یکی از ده کتاب پرفروش نیویورک تایمز بودهاست.