کتابهای منتشر شده درباره هوش مصنوعی : بخش اول

 

کتابهای منتشر شده درباره هوش مصنوعی

 

کتاب هوش مصنوعی در خدمت مد اثر لین لوسی :  هوش مصنوعی در حال تبدیل شدن به بخشی از مسیر ما در هر صنعت و کسب‌وکاری است. صنعت مد نیز از این قاعده مستثنی نیست. از کشف محصول گرفته تا تولید روباتیک، هوش مصنوعی تقریبا به همه بخش‌های زنجیره ارزش مد راه یافته است. هدف کتاب حاضر، فقط گفتن این نکته به صاحبان کسب‌وکارها و برندها نیست که چگونه هوش مصنوعی را در کارهای روزمره خود بگنجانند، بلکه کمک به خوانندگان است که هوش مصنوعی را به مجموعه ابزارهای خود اضافه کنند.

این کتاب به دنبال آن نیست که همه موضوعات را پوشش دهد، بلکه پایه‌ای برای درک آن است. ساختار این کتاب با معرفی مختصر هوش مصنوعی آغاز می‌شود. پس از مقدمه، بخش‌های مختلف کتاب شروع می‌شود: از محصولات مصرف‌کننده تا تولید. در راستای فراهم آوردن زمینه برای این کاربردها، هر فصل نقاط ضعف مشتری یا صنعتی را مرور می‌کند و نمونه‌هایی واقعی را در مورد چگونگی استفاده شرکت‌های مد از هوش مصنوعی برای حل این مشکلات مورد بررسی قرار می‌دهد. جهت‌گیری کتاب تا حد امکان سرراست است؛ با توضیحاتی درباره مفاهیم کلیدی هوش مصنوعی مستقیما سراغ اصل مطلب رفته و اصطلاحات فنی مورد نیاز برای درک این مفاهیم اصلی را توضیح داده است.

 

کتابهای منتشر شده درباره هوش مصنوعی

 

 

کتاب افسانه هوش مصنوعی اثر اریک لارسن : افسانۀ هوش مصنوعی، ماجرای جاروجنجال تبلیغاتی شکل‌گرفته پیرامون هوش مصنوعی و اغراق دربارۀ توانمندی‌های آن را روایت می‌کند. نویسنده که از فعالان این حوزه به‌شمار می‌رود، ادعاهای افرادی همچون کرزویل درباره پیشی گرفتن هوش مصنوعی از هوش انسان را از نقطه‌نظر فلسفی و کاربردی زیر سوال برده و در ادامه ادعا می‌کند تکیه بر فرضیه‌ربایی (ابداکشن) به‌جای قیاس (دیداکشن) و استقرا (اینداکشن)، راه برون‌رفت هوش مصنوعی از مشکلاتی است که پیش روی آن قرار دارند.

 

کتابهای منتشر شده درباره هوش مصنوعی

 

کتاب انقلاب هوش مصنوعی اثر روبن لی : مولف کتاب پیش‌رو به مأموریت تاریخی هوش مصنوعی می‌پردازد و پس از شرح کامیابی هوش مصنوعی در زمینه کلان‌داده و یادگیری عمیق، به کاربرد این پیشرفت‌ها در عرصه‌هایی چون تشخیص گفتار و تصویر، ترجمه ماشینی، توسعه ابرمغز، تولید هوشمند، وسایل نقلیه بدون سرنشین و شمول مالی اشاره می‌کند. روبن لی (زاده ۱۹۶۸) مهندس نرم‌افزار چینی و کارآفرین مشهور حوزه دیجیتال است. او پس از تحصیل مدیریت اطلاعات در دانشگاه پکن، رشته علوم کامپیوتر دانشگاه ایالتی بوفالو را برگزید.

باور راسخ لی به نقش حیاتی هوش مصنوعی در آینده علوم کامپیوتر و حتی بشریت، او را به سوی پژوهش و کار در این زمینه سوق داد. لی در ۱۹۹۹ همراه با اریک زو شرکت بایدو را بنیان نهاد که بستر توسعه اولین و بزرگ‌ترین موتور جست‌وجوی چین و بزرگ‌ترین رقیب گوگل در جهان شد.

 

کتابهای منتشر شده درباره هوش مصنوعی : بخش اول

 

کتاب آینده مدیریت در دنیای هوش مصنوعی اثر جوردی کانالز : امروزه انقلاب فناوری در حال تغییر شکل دادن صنایع، برهم زدن مدل های تجاری، منسوخ کردن شرکت های سنتی و ایجاد تغییرات عمیق اجتماعی است؛ تا جایی که بسیاری از مردم بویژه در جوامع توسعه نیافته دستخوش اضطراب شده اند. به طور خاص، دنیای نوظهور کلان داده ها، با قدرت بخشیدن به هوش مصنوعی در حال بازتعریف برخی اصول اساسی تصمیم گیری در سازمان هاست و این امکان را دارد که سازمان ها را ساده تر و چابک تر، و وظایف مدیران عانل را دچار تغییرات اساسی کند.

چگونه شرکت ها، آموزش و تعلیم کارکنان را در زمینه فناوری های هردم نوبهنو، سازمان می دهند؟ چگونه شرکت های مبتنی بر فناوری، اعم از کوچک و بزرگ، در زمینه هایی مانندحریم خصوصی با جامعه تعامل خواهند داشت؟ ... این ها و پرسش هایی دیگر، در مجموعه مقالات این کتاب پاسخ داده شده و تصویری از آینده نه چندان دور شرکت ها و مدیریت در عصر هوش مصنوعی را پیش روی ما می گذارد.

 

کتابهای منتشر شده درباره هوش مصنوعی : بخش اول

 

کتاب هوش مصنوعی به زبان ساده اثر بلی ویتبای : این کتاب بر آن است تا دنیای افسونگر هوش­مصنوعی را به خواننده بشناساند. فرض بر این است که خواننده هیچ دانش قبلی در این زمینه ندارد ولی در عین حال، فرض را بر این هم می­گذارد که اصل موضوع و نیز شور و شوقی که در این­باره وجود دارد می­تواند به روش غیر فنی و عاری از اصطلاحات پیچیده به مخاطب عام، انتقال داده شود.

دکتربلی ویتبای فیلسوف و متخصص اخلاق فناوری است که در علوم کامپیوتر، هوش مصنوعی و رباتیک تخصص دارد. او در دانشگاه ساسکس انگلستان مستقر است.او در سال 1974 با درجه ممتاز از کالج نیو کالج، دانشگاه آکسفورد فارغ التحصیل شد و دکترای خود را در سال 2003 با موضوع "پیامدهای اجتماعی هوش مصنوعی" در دانشگاه میدلسکس به پایان رساند.

انتشارات او عمدتاً در حوزه فلسفه و مفاهیم اخلاقی هوش مصنوعی است. . دیدگاه‌های او بر مسئولیت‌های اخلاقی متخصصان علمی و فنی تأکید ویژه‌ای دارد،که دارای برخی ویژگی‌های مشترک با پیشرفت‌گرایی فنی است. گسترش مشارکت در علم و افزایش سطح بحث در مورد مسائل اخلاقی نیز یک نگرانی مهم است. بلی ویتبای یکی از اعضای هیئت استراتژیک اخلاقی BCS، موسسه خبره فناوری اطلاعات است. او همچنین در همکاری های هنری و علمی شرکت می کند.

نوشته های اخیر

دسته بندی ها