کتاب ویروس خشم و آنچه با بدن ما می کند از جعفر بابایی علیایی،نشر شنل : آنچه در موضوع «خشم» میخوانید، حاصل دهها ساعت گفت وگو کشف روابطی حیرتانگیز در وجود انسان است. پرداختن به خشم هرچند به ظاهر موضوعی تکراری است اما وارد کردن آن به حوزه اخلاق و البته ویروس نامیدنش، باز کردن دریچه تازهای به دنبال روابط موجودی در طبیعت و انسان است و همانطور که در ادامه خواهید خواند خشم فارغ از همه دستهبندیها، تعاریف و پژوهشهای روانشناختی، نه به عنوان یک هیجان بلکه نوعی ویروس تعریف میشود که با ورود به حوزه اخلاق ما را دچار بیماری میکند.
کتاب تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه از جان مورفی ،ترجمه از محمدمهدی قدیری ، نشر کاسپین دانش : این کتاب ارزشمند تاکنون معاملهگران زیادی را با مفاهیم تحلیل تکنیکال و کاربرد آن در بازارهای آتی و سهام آشنا نموده است. در جدیدترین ویرایش این کتاب، تازهترین پیشرفتها در فناوری رایانهای، ابزارها و شاخصهای تکنیکال و همچنین نمودارهای شمعی با مثالهای متنوعی پوشش داده شده است. این کتاب که براساس مطالبات دنیای مالی امروز مورد بازنگری واقع شده، برای هرکسی که علاقهمند به ردیابی و تحلیل رفتارهای بازار باشد، ضروری خواهد بود.
کتاب مذاکرات از لی تامپسون ، ترجمه از کیومرث پارسای ، نشر علم : دستیابی به قرارداد برد - برد کار سادهای نیست. اغلب اوقات از منظر عینی، میتوانید توافقی را هدف قرار دهید که هر دو طرف، بسیار بیشتر از آنچه در مورد آن به توافق رسیدهاند، دوست داشته باشند. این، یعنی هر دو طرف، به کمتر از آنچه به دست آوردهاند، رضایت میدهند. موردی را در نظر بگیرید که در واقعیت 6 و با عنوان خواهران پرتقالی به آن اشاره کردیم.
یکی از دختران میخواست عصاره پرتقال بنوشد و دیگری پوست پرتقال را برای درست کردن فنجان کیک میخواست. آن دو به جای مطرح کردن آشکار خواستههای خود، پیوسته تکرار کردند: من پرتقال را میخواهم! سرانجام پرتقال را نصف کردند. یکی از خواهران عصاره سهم خود را نوشید و پوست آن را دور انداخت، و دیگری از پوست سهم خود فنجان کیک درست کرد و عصاره آن را دور انداخت. مدیران و روسا، اغلب اوقات به نتایجی مشابه نصف کردن پرتقال میرسند. این امر، ما را با پرسشی اساسی مواجه میکند: چرا افراد، با اراده خود، توافق باخت - باخت را برقرار می کنند؟ سه دلیل اصلی برای این کار وجود دارد: کاهلی و اکتفا فقدان بازخورد برداشت نادرست ...