کتاب هیچ چیز غیر ممکن نیست اثر تد اوسیوس جنگ ویتنام برای آمریکا 58 هزار کشته و برای ویتنام نیز رقمی فراتر از دو میلیون کشته برجای گذاشت... تعداد بمبهایی که آمریکا در طول جنگ بر سر مردم ویتنام ریخت بیش از دو برابر کل بمبهای جنگ جهانی دوم بود... این کتاب واقعیاتی از نقش و تأثیر دیپلماسی، پیچیدگی و تضاد منافع بین گروههای سیاسی و باندهای قدرت در تعامل با کشورها و چگونگی اصرار و پیگیری سیاستهای ایالات متحده در قبال کشورهای هدف از مسیرهای گوناگون توسط دیپلماتهای آمریکایی را به نمایش میگذارد.
کتاب هرگز یک قدم هم پا پس نکش اثر مایک پمپئو، پمپئو در کتاب حاضر، خاطرات خود در دورۀ ریاست بر سازمان سیا و ایفای نقش به عنوان وزیر امور خارجۀ آمریکا را به تفصیل شرح داده و روایتی خواندنی از وقایع سیاسی، امنیتی و دیپلماتیک دوران ریاست جمهوری ترامپ به دست داده است؛ وقایعی مربوط به روابط آمریکا و ایران، مسائل خاورمیانه، بحران تسلیحات هسته ای، روابط با چین و روسیه و اروپا و... آنچه در این کتاب آمده، بازگویی شماری از مهم ترین و حساس ترین رخدادهای تاریخ معاصر جهان از منظر یک سیاستمدار نئوکان است که محافظه کاری سیاسی را با ایمان مسیحی در هم آمیخته و وفاداری اش را به چهره ای مناقشه برانگیز چون ترامپ حفظ کرده است. این کتاب روایتی است از پشت صحنه عملکرد اجرایی کابینۀ ترامپ و چالش های گوناگونی که آمریکای دوران ریاست جمهوری چهار سالۀ او با آن روبرو بوده است. روایت پمپئو بسیار جذاب و گیراست و تصویر جالبی از آنچه در صحنۀ سیاست آمریکا و جهان می گذارد ترسیم می کند.
کتاب دره نظارتی اثر یاشا لوین کتاب «دره نظارتی؛ تاریخچه نظامی محرمانه اینترنتی» با تحقیق عمیق، داستانسرایی ماهرانه و استدلالهای هیجانانگیز، طرز فکر شما را در مورد اخبار و دستگاهی که اخبار را در آن میخوانید، تغییر میدهد. کتاب دره سیلیکون؛ دره نظارتی، تلاشی برای بازیابی بخشی از این تاریخ گمشده است. اما این کتاب بیشتر از یک تاریخچه است. کتاب از گذشته آغاز میشود و به توسعه آنچه ما امروز اینترنت مینامیم در طول جنگ ویتنام میپردازد. اما با نگاه به تجارت نظارت خصوصی که بر بخش اعظم دره سیلیکون حاکم است، با بررسی همپوشانی موجود و مداوم بین اینترنت و پیچیدگی صنعتی ارتش که نیم قرن قبل ایجاد شده، و با پردهبرداری از روابط نزدیک بین سازمانهای اطلاعاتی ایالاتمتحده و جنبش ضددولتی حریم خصوصی که در پی افشاگریهای ادوارد اسنودن پدید آمد، به سرعت به زمان حال میرسد. دره سیلیکون؛ دره نظارتی نشان میدهد که طی این سالها تغییرات اندکی رخ داده است؛ اینترنت بهعنوان یک سلاح ارائه شده و توسعه یافت و امروز همچنان یک سلاح باقی مانده است. منافع نظامی آمریکا همچنان بر تمام بخشهای این شبکه، حتی بخشهایی که ظاهرا مخالفت دارند، حاکم است.در این کتاب یاشا لوین، منشأ مخفی اینترنت را کشف میکند و در ردیابی آن، به یکی از پروژههای نظارتی ضدشورش پنتاگون میرسد. اما این اثر فقط یک داستان در مورد ان اس ای یا سایر برنامههای داخلی دولت ایالات متحده نیست. لوین در این کتاب به بررسی تجارت موجود در حوزۀ نظارت خصوصی میپردازد؛ تجارتی که غولهای صنعت فناوری مانند گوگل، فیسبوک و آمازون را تقویت میکند و نشان میدهد که چگونه این شرکتها از کاربران خود برای کسب سود جاسوسی میکنند و در عین حال وظیفۀ خود بهعنوان پیمانکاران نظامی و اطلاعاتی را انجام میدهند.
کتاب حکمرانی بد و فساد اثر ریچارد رز هر ساله بیش از 1/8 میلیارد نفر در جهان، هزینه حکمرانی بد را به صورت پرداخت رشوه به مقامات دولتی میپردازند. چنین شرایطی به این دلیل پدید آمده که حکمرانی بد بسیار شایعتر از حکمرانی خوب است و فساد، یکی از علتهای اصلی آن محسوب میشود. این پدیده در بسیاری از کشورهای در حال توسعه، کیفیت خدمات اجتماعی از قبیل بهداشت و آموزش را کاهش و نهادهای مجری قانون همچون نیروی پلیس را تحت تأثیر قرار داده است. در کشورهای مبتلا به حکمرانی بد، زمانی که مقامات دولتی، خدمات مورد تقاضای مردم را براساس ضوابط ارائه ندهند، آنها به روابط متوسل شده و یا به پرداخت رشوه دست میزنند تا بتوانند خدمات مورد نیازشان را دریافت کنند اما در کشورهای برخوردار از حکمرانی خوب، شهروندان میتوانند به صورتی طبیعی آنچه را که از حکومت نیاز دارند از طریق فرآیندهای اداری دریافت کنند. گاهی فساد به شکل نقض هنجارهای غیررسمی پدیدار میشود. در بیشتر کشورها، سیاستمداران فریبکاری هستند که برای کسب آرای مردم در انتخابات، شعارهایی میدهند که پس از کسب قدرت، درست خلاف آنها عمل میکنند. سازمانهای بزرگی نیز وجود دارند که برای فرار مالیاتی یا کسب سودهای سرشار در قراردادهای کلان مربوط به خرید تجهیزات نظامی یا اجرای پروژههای زیرساختی عظیم، از منافذ قانونی موجود سوءاستفاده میکنند. دادههای این کتاب، منحصر به فرد هستند چرا که اطلاعات آن، حاصل یک پیمایش است که با روش نمونهگیری، نظرات بیش از 175 هزار نفر را در 125 کشور دنیا از آفریقا، آسیا، خاورمیانه، اروپا و آمریکای شمالی و جنوبی گردآوری و تحلیل میکند.
کتاب کیسینجر مذاکره گر اثر جیمز سبیوس این کتاب در نوع خود منحصر به فرد است. این اولین کتابی است که عمیقا در فلسفه و روش مذاکره من کاوش می کند. نویسندگان این کتاب، تحلیلی عالی و عملی از چگونگی ایجاد توافق های ارزشمند در موقعیت های پیچیده ارائه کرده اند. اهمیت این کتاب فقط در بیان داستان های مذاکرات من - هرچند رنگارنگ یا از نظر تاریخی جذاب- نیست. در عوض، خوانندگان ارزش واقعی آن را در دستیابی به چکیده اصول و شیوه های ارزشمندی خواهند یافت که عمدتا چه در زمان مسئولیت من در وزارت امور خارجه و چه پس از آن و حتی گاهی برای خود منهم مخفی و مغفول بوده است. هر مقام ارشد سیاست خارجی، مدیرعامل، دیپلمات و معامله گری که با چالشهای پیچیده مذاکره مواجه است، از خواندن این کتاب سود خواهد برد.