کتاب های اقتصادی پیشنهادی به انتخاب وفا مدیا 31 شهریور 1402

 

کتاب شیوه گرگ اثر جردن بلفورت

 

کتاب شیوه گرگ اثر جردن بلفورت کتاب شیوه گرگ، اثری نوشته ی جردن بلفورت است که نخستین بار در سال 2017 منتشر شد. جردن بلفورت که سوژه ی اصلی فیلم «گرگ وال استریت» به حساب می آید، در این کتاب، «راهنمایی برای خلق ثروتی انبوه» را ارائه می کند، البته بدون مشکلات عجیب و بزرگی که در طول مسیر خودش برای رسیدن به ثروت، با آن ها مواجه شد. بلفورت، بزرگترین استعداد خود را، توانایی فروختن هر چیزی به هر کسی می داند و البته معتقد است می تواند به همه ی افراد آموزش دهد که چگونه به فروشنده ای افسانه ای تبدیل شوند. او در کتاب شیوه گرگ، روش منحصر به فرد خود یعنی «سیستم فروش خط مستقیم» را مورد بررسی قرار می دهد و به موضوعاتی چون به دست آوردن کاریزما، داشتن چشم اندازهای نویدبخش و نوشتن برنامه ای برای فروش حداکثری می پردازد.

 

کتاب فلسفه پول اثر گئورگ زیمل

 

کتاب فلسفه پول اثر گئورگ زیمل در کتاب فلسفه پول ، گئورگ زیمل پول را روی کاناپه می گذارد. او تجزیه و تحلیل کلاسیک از جنبه های اجتماعی ، روانشناختی و فلسفی اقتصاد پول را در اختیار ما قرار می دهد. «فلسفه پوا» پر از بینش درخشان درباره اشکال روابط اجتماعی است. وی روابط پول برای مبادله ، شخصیت انسان ، موقعیت زنان و آزادی فردی را تجزیه و تحلیل می کند. زیمل همچنین به ما بینش تازه ای درباره پیامدهای اقتصاد پول مدرن و تقسیم کار ، به ویژه فرآیندهای بیگانگی و تجدید حیات در کار و زندگی شهری ارائه می دهد. «فلسفه پول» اثری عظیم و عمیق که سالها به عنوان گزارشی خیره کننده از معنی ، کاربرد و فرهنگ پول است. یک نکته اساسی در فلسفه پول این است که پول آزادی شخصی را به وجود می آورد. با در نظر گرفتن تحول در تعهدات اقتصادی ، می توان تأثیر آزادی را ارزیابی کرد. آزادی نیز به این دلیل بوجود می آید که پول یک سیستم اقتصادی با پیچیدگی روزافزون را امکان پذیر می کند که در آن هر رابطه واحدی از اهمیت کمتری برخوردار می شود و در نتیجه غیر شخصی می شود. در نتیجه ، فرد احساس استقلال و خودکفایی را تجربه می کند. اما همه این موارد را زیمل از دریچه ای انتقادی نگاه می کند و سعی بر آگاهی انسان مدرن دارد. گئورگ زیمل (1858-1918) در برلین متولد شد ، کوچکترین فرزند از هفت فرزند بود. وی فلسفه و تاریخ را در دانشگاه برلین تحصیل کرد و یکی از اولین نسل جامعه شناسان بزرگ آلمانی بود که ماکس وبر را نیز شامل می شد.

 

کتاب پدر پولدار پدر بی پول اثر رابرت تی کی یوساکی

 

کتاب پدر پولدار پدر بی پول اثر رابرت تی کی یوساکی کتاب پدر پولدار پدر بی پول، اثری نوشته ی رابرت تی کی یوساکی است که اولین بار در سال 1997 منتشر شد. کی یوساکی در این کتاب که فروشی بیش از 36 میلیون نسخه داشته، داستان دو پدر خود را نقل می کند: پدر واقعی اش، که او را «پدر بی پول» می نامد، و پدر بهترین دوستش که به راهنما و «پدر پولدار» او تبدیل شد. یکی از این مردان، تحصیل کرده بود و تمام عمر خود را به عنوان یک کارمند گذرانده بود، در حالی که دیگری، از تجارب خود در زندگی درس آموخته بود و مسیر کارآفرینی را طی می کرد؛ مسیری که او را به یکی از ثروتمندترین مردان در هاوایی تبدیل کرد. کی یوساکی در کتاب کتاب پدر پولدار پدر بی پول به ما نشان می دهد که چگونه این دو مرد با نگرش کاملا متفاوت خود نسبت به پول، سرمایه گذاری و تجارت، به شیوه ی تفکر او به پول شکل دادند.

 

کتاب دانشنامه اکونومیست

 

کتاب دانشنامه اکونومیست اثر مجموعه ی نویسندگان خود را در برابر تیم مسابقات قهرمانی اقتصاددان امتحان کنید. آزمونهای دانش عمومی ده پنی است. به اکونومیست که هم قیمت و هم ارزش همه چیز را می داند اعتماد کنید تا کار متفاوتی انجام دهد. در اولین کتاب مسابقه در طول 175 سال تاریخ، تیزبینی تیم مسابقه قهرمان خود اکونومیست ("حاشیه نهایی") دستکش یک مسابقه کاملا جدی را به پایین پرتاب می کند. در سراسر جهان و جاروب تاریخ جهان، و در جستجوی مهمترین تحولات در علم، سیاست و فرهنگ، این مسابقه نادر است که پاسخ های آن روشنی برای جهان روشن می کند. قبل از اینکه یورو در چشم ژاک دلورس چشمک بزند ، اولین تلاش اروپا برای اتحادیه ارزی بین المللی چه بود؟ پاپ های قرن پانزدهم کجا زندگی می کردند؟

 

کتاب فقر احمق می کند اثر الدار شفیر

 

کتاب فقر احمق می کند اثر الدار شفیر در کتاب فقر احمق می کند که بر اساس تحقیقات برجسته الدار شفیر و سندهیل مولاینیتن به چاپ رسیده است، ثابت می شود که "فقر" ساختار روانی متمایزی را برای افراد متفاوت در تلاش برای مدیریت بهینه آنچه نیاز دارند ایجاد می کند. افراد پرمشغله به همان دلایلی که افراد فقیر نتوانسته اند پول خود را مدیریت کنند، نمی توانند وقت خود را به طور کارآمد مدیریت کنند. با شروع نگریستن به جهان از دریچه "کمبود منابع" ، مشکلات زندگی مدرن بیشتر به چشم می آیند و کتاب "فقر احمق می کند" نه تنها نشان می دهد که کمبود منابع چگونه ما را محدود می کند بلکه مشخص می سازد که چگونه افراد و سازمان ها می توانند برای رضایت و موفقیت بیشتر منابع را مدیریت کنند. در پشت جلد کتاب می خوانیم : یک مدیر با ده ها پروژۀ عقب افتاده، یک کارگر ساده با کوهی از بدهی و یک خانم خانه دار که درگیر رژیم گرفتن است چه شباهتی با هم دارند؟ این افراد همه دچار کمیابی اند. یکی زمان کافی ندارد، یکی بی پول است و دیگری نیز کالری هایش را محدود کرده. کمیابی به شکلی اعجاب آور ذهن همه را تحت تاثیر قرار می دهد. مولاینیتن و شفیر، متکی به آخرین یافته های علوم رفتاری و اقتصاد، تبیین می کنند که چطور ابعاد مختلف زندگی ما تحت تأثیر ذهنیت کمیابی است؛ همچنین آن ها توضیح می دهند که چطور سازمان ها و تک تک افراد می توانند کمیابی را مهار کنند تا به موفقیت و رضایت بیشتری دست یابند. همان طور که تیلر برندۀ نوبل اقتصاد 2017 می گوید، این کتاب از نظر علمی بی بدیل و از نظر روایی بسیار خواندنی و سرگرم کننده است.