کتاب خرد ابر غوکها : امروزه در نیروی دریایی ارتش آمرریکا، ابرغوک رتبه یا جایگاهی است که نه یک درجه نظامی، بلکه بالاترین درجه افتخار محسوب میشود. چه ناوآموز باشید چه دریاسالار، رسیدن به جایگاه ابرغوک آسان نیست. حتی کسانی که ظاهرا بار رهبری را به راحتی به دوش میکشند، اغلب با مشکلاتی مواجه میشوند. اما رهبری در همان حال که دشوار است اصلا پیچیده نیست. هر رهبری اگر میخواهد به خوبی رهبری کند باید ویژگیهای خاصی در زندگی شخصیاش داشته باشد، در نقش رهبر باید برای تعریف برنامه کارهایی را پیش ببرید، هدف آن برنامه را اعلام کنید،پیشرفتش را بررسی کنید، دبگران و خودتان را پاسخگو نگه دارید و ویژگیها و اقداماتی را سرلوحه کار خود قرار دهید که سنگبنای سازندهی رهبران بزرگ است. در این کتاب شما یاد میگیرید مثل یک ابرغوک فکر کنید و در طوفانیترین لحظات زندگی و کار، به سادگی اما نه به آسانی، سکان را در جهت درست بچرخانید.
کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد دکتر هنریت کلاوسر: نویسنده آمریکایی، با برگزاری سمینار و کلاس و سخنرانی در کشورهای مختلف، از اروپا و آمریکا تا خاورمیانه و آفریقا، تأثیری چشمگیر بر سبک زندگی مخاطبانش داشته و زندگی میلیونها نفر را در سراسر جهان متحول کرده است. دانشگاههای معتبر جهان نیز همواره از او دعوت میکنند تا ایدههایش را با دانشجویان و استادان در میان بگذارد. او همواره چکیده افکار و ایدههایش را در کتابهایش بیان میکند؛ کتابهایی که تا کنون میلیونها نسخه از آنها فروش رفته است.
کتاب روانشناسی اخلاقی خشم : خشم در همهجای این کره خاکی یافت میشود و هر آدمی آن را میشناسد. حتی خدایان هم خشمگین میشوند. برخی میگویند خشم میتواند نوعی فضیلت باشد، درحالیکه به گفته برخی دیگر خشم همیشه نوعی رذیلت است. طرفداران خشم آن را تشخیصدهنده دقیق بیعدالتی میدانند، درحالیکه مخالفان خشم آن را ولع انتقام گرفتن میدانند. مقالات این کتاب هر یک از منظری جایگاه اخلاقی خشم را بررسی میکنند. مکبراید خشم را با توجه به تداوم سرکوبهای نهادینهشده و جهل استقراریاقته موجه میداند. لاباف خشم را در برانگیختن اقداماتی علیه سرکوب، بهویژه سرکوب نژادی، موثر میداند. کائوپینن این ایده را مطرح میکند که قربانی خشم بودن با نقض بعضی انتظارات هنجاری تطابق دارد و به آن حساس است. چری مسائل معرفتی مربوط به داوری صحیح درباره خشم سیاسی دیگران را بررسی میکند. شومیکر از این دیدگاه دفاع میکند که خشم میتواند نقشی مشروع در اخلاقا مسئول دانستن یکدیگر داشته باشد. هوبنر استدلالهای بودایی علیه خشم را بررسی میکنند و به این نتیجه میرسد که بدون خشم حال و روزمان بهتر خواهد بود. مکری دیدگاهی تانترایی بودایی را درباره خشم بررسی میکند که براساس آن، خشم بهخاطر رهایی از رنج خویش و دیگران تغییر شکل میدهد. کالارد ویژگیهای ارتباطی یا گفتوشنودی خشم را بررسی میکند؛ خشم دعوتی است به جبرانکردن. در پایان، پروتوی موارد غضب عنانگسیخته را میان ارتشیان و ارتباط آن را با خشم عادی بررسی میکند.
کتاب چرا تا حالا نمیدانستم (تکنیکهایی برای مقابله با چالشهای زندگی) : وقتی به عنوان روانشناس و مشاور روبروی مراجعان مینشینیم، صرفنظر از رویکرد درمانیمان، بخشی از زمان جلسات را صرف آموزش دادن به آنها درباره مشکلاتشان میکنیم. آموزشهای پایهای مانند ماهیت ذهن، انگیزه و احساسات، ترس و تردید و استرس و اضطراب، افسردگی، سوگ و سایر مشکلات و اختلالاتی که کم هم نیستند. به تبع این شناخت و بینش، مراجعان به تکنیکها یا مهارتها و رهنمودهایی نیاز دارند تا بتوانند با به کارگیری آنها در زندگی رومزه، بر مشکلات خود غلبه کنند. پس نمیتوان مسائلی مانند شناخت سوگیریهای فکری، لزوم ورزش و تحرک، بهداشت خواب، تغذیه مناسب، روابط سالم، زندگی هدفمند و معنادار و به طور کل ابعاد مختلف انسانی را در جلسات درمان نادیده گرفت. این همان کتابی است که از لحاظ آموزش به مراجعان، به کمک رواندرمانگران میآید، چرا که زبان آن ساده، موجز و قابلفهم است، و البته کاملاً علمی و مبتنی بر پژوهش نوشته شده است. هر بخش آن به یک موضوع خاص مانند مقابله با خلق پایین، تردید به خود، استرس، ترس و... میپردازد و علاوه بر ارائه برخی بینشها، مهارتهایی را نیز در هر حیطه معرفی میکند. اگر خلاصه بگوییم، این کتاب در زمره کتابهای خودیاری قرار میگیرد، و درمانگران، مراجعان، دانشجویان، و افراد عادی میتوانند آن را مطالعه کنند و تکنیکهای آن را در زندگی روزمره به کار بگیرند.
کتاب سمزدایی از مغز (غلبه بر اضطراب افسردگی خشم و توهم به کمک علم) : مغز ما گاهی مسموم میشود. شاید علت آن، خشم، افسردگی، اضطراب، تنش یا شاید شکستهای عاطفی و روابطی باشد که به بنبست رسیده است. علت هر چه هست، این ناخوشیهای ذهنی موجب انباشت مواد شیمیایی در مغز و مسمومیت آن میشود. در این هنگام، چارهای نیست جز سمزدایی از این عضو مهم بدن. در این میان کتاب پیش رو، برای تمام کسانی نوشته شده است که تمایلی ندارند کسی به آنها بگوید برای رفع این مشکل، چه کار بکنند یا چه کار نکنند، بلکه بهدنبال ابزار مناسبی هستند که با کمک آن، خودشان مغز خود را از شر این سموم خلاص کنند.