کتاب های تاریخی پیشنهادی به انتخاب وفا مدیا 1 مهر 1402

کتاب تاریخ اروپا اثر سرژ برستاین

 

کتاب تاریخ اروپا اثر سرژ برستاین مهد دولت-ملت ، یعنی اروپا پراکنده ترین موجودیت ژئوپلیتیکی در جهان است: پس بنیان هویت و فرهنگ اروپا چیست؟ کتاب تاریخ اروپا: از اوایل قرن نوزدهم تا اوایل قرن بیست و یکم نوشته ی سرژ برستاین تاریخ نگار و محقق و مدرس و پی یر میلزا استاد دانشگاه است. این کتاب همانطور که از نامش پیداشت تاریخ اروپا از قرن نوزدهم تا قرن بیست و یکم بررسی کرده و به شرح مهمترین رویدادهای آن می پردازد. این کتاب فراز و نشیب ها و اوج ها و سقوط های اروپا در این دو قرن را شرح داده و به خوانندگان بینشی شفاف و دیدی درست از وقایع ارائه می کند. • این کتاب بیش از آنکه تنها برشمردن ساده ی حقایق و رویدادها باشد ، یک تحلیل واقعی از تاریخ اروپا و ساختار اروپا ارائه می دهد. این به ما این امکان را می دهد تا بفهمیم چگونه ، فراتر از تفرقه و واگرایی منافع ، یک اروپای مبتنی بر ارزشها و نهادهای مشترک بوجود آمده است. • خلاصه مقدماتی در ابتدای هر فصل ، نقشه ها و داده های به روز ، توضیحات روشن و فهرست جامع آن را به ابزاری با کاربرد آسان تبدیل کرده است. • در انتهای کتاب ، 47 برگ جزئیات خصوصیات فیزیکی ، سیاسی ، جمعیتی و اقتصادی کشورهای عضو اتحادیه اروپا را بیان می کند. کتاب تاریخ اروپا برای کسانی که هیچ پیش زمینه ای در مورد تاریخ این منطقه ی مهم ندارند کتابی کاربردی است که می تواند اطلاعاتی جامع به آنها عرضه کند. کتاب تاریخ اروپا را پیروز ایزدی ترجمه کرده است. این کتاب توسط نشر ثالث منتشر شده است.

 

کتاب تاریخ آمریکا اثر هوارد زین

 

کتاب تاریخ آمریکا اثر هوارد زین کتاب "تاریخ آمریکا" در سال 1980 توسط مورخ و دانشمند علوم سیاسی،"هوارد زین"نوشته شده است."هوارد زین" در این اثر بر خلاف دیدگاه ها و روش های متداول در بازگویی تاریخ آمریکا که تأکید بر تشریح وقایع از دیدگاه اشخاص قدرتمند و مطرح زمان دارند، نوشته شده است."هوارد" وقایع تاریخی را از دیدگاه مردم عادی و افرادی که برای بدست آوردن آزادی، حقوق مدنی و بهبود شرایط اقتصادی خود تلاش می کردند مانند مهاجران فقیر اروپایی، برده های آفریقایی، کارگران، و زنان بازگو می کند.این کتاب دارای سهم بسزایی در بازنگری و تغییر برداشت آمریکایی ها از تاریخ کشورشان است و تصویر بسیار متفاوتی از قهرمانان سنتی تاریخ آمریکا مانند کریستف کلمب، اندرو جکسون و تئودور روزولت بنمایش می گذارد.

 

کتاب معمای هویدا اثر عباس میلانی

 

کتاب معمای هویدا اثر عباس میلانی امیر عباس هویدا و معمای انقلاب ایران شرح حال سیاسی امیر عباس هویدا توسط مورخ و نویسنده عباس میلانی ایرانی-آمریکایی است. کتاب معمای هویدا شامل زندگی اولیه او ، حضور در سیاست و مدت 12 سال به عنوان طولانی ترین دوره نخست وزیری ایران از 1965 تا 1977 در زمان سلطنت شاه محمدرضا پهلوی و تا زمان محاکمه و اعدام وی در پی انقلاب ایران در سال 1979 است.

 

کتاب بحران های جمهوریت اثر هانا آرنت

 

کتاب بحران های جمهوریت اثر هانا آرنت کتاب بحران های جمهوریت، اثری نوشته ی هانا آرنت است که اولین بار در سال 1972 به چاپ رسید. این کتاب، مجموعه ای از پژوهش هایی است که آرنت در آن ها، از نقطه نظر یک فیلسوف سیاسی به نقش و تأثیرگذاری بحران های موجود در دهه های 1960 و 1970 در روند کاری و سیاست گذاری های دولت آمریکا می پردازد. هانا آرنت با نثر جذاب و قابل فهم خود در کتاب بحران های جمهوریت، بر این حقیقت تأکید می کند که سیاست گذاران جنگ ویتنام در تمامی اوقات به گزارش های اطلاعاتی بسیار دقیقی دسترسی داشته اند اما به شکلی سوال برانگیز از این اطلاعات استفاده نمی کرده اند. او با ذکر این نکته نتیجه گیری می کند که «حقیقت زدایی» تنها به این دلیل دائماً مورد استفاده قرار می گرفت که هیچ هدف واقعیِ دیگری ورای «تصویر» جنگ برای سیاست مداران تصمیم گیر در این نبرد وجود نداشته است.

 

کتاب تاریخ بی خردی ! اثر باربارا تاکمن

 

کتاب تاریخ بی خردی ! اثر باربارا تاکمن : باربارا تاکمن در "تاریخ بی خردی" با ترکیب نمونه هایی گسترده، از تسلیم شدن غیر منطقی امپراتوری مونتزوما در سال 1520 تا حمله ژاپن به پرل هاربر، حماقت را بررسی و آن را به عنوان سیاست های غیر عاقلانه دولت ها و بر خلاف منافع آنها تعریف می کند. او در " تاریخ بی خردی" با جزئیاتی واضح چهار نقطه عطف تعیین کننده در تاریخ را که نشان از بی خردی دارند روشن می کند: جنگ تروجان ، تجزیه ی Holy See که توسط پاپ های رنسانس هدایت شد، از بین رفتن مستعمرات آمریکایی توسط جورج سوم و انگلیس و اشتباهات مداوم دولت امریکا در ویتنام. باربارا تاکمن در کتاب "تاریخ بی خردی" استعداد بالای خود را برای نشان دادن مردم، مکان ها و وقایع تاریخی به نمایش گذاشته است.