چه حوادثی موجب ظهور و بالیدن هیتلر شد ؟ چگونه ممکن است یک کودک به جوانی بدل شود که خود را مسیح بنامد؟
کتاب حاضر که به صورت رمان نوشته شده ،به نخستین سال های زندگی آدولف هیتلر تا دوران قبل از جنگ جهانی دوم می پردازد. این یادداشت های محرمانه،حوادث و ریشه های موجودیتی مستاصل را برملا می کند که هسته اعتقادات او را شکل دادند. از یک کودکی پر از تحقیر و نجات یافته از مرگی حتمی ،تا عشقی سادیستی در دوران جوانی و ناکامی ها و یاس ها و سال های شکنجه آور فقز و فلاکت در وین ،وسرانجام یافتن هدف زندگی و قبضه قدرتی که معتقد است راه زندگی را پیش روی اش هموار می کند و او را به هدفش می رساند.
داستانی هولناک که ذهن و روح آدمی را تکان می دهد و ما را به شناخت شخصیت درونی و سرشت کسی رهنمون می کند که در نهایت به فردی قدر قدرت و کینه توز مبدل می شود و چهره جهان را عوض می کند.
زمانی انریکو فرمی، فیزیک دان بزرگ ایتالیایی، سوال ساده ای پرسید: «موجودات فرازمینی کجا هستند؟» فرمی معتقد بود چون سن جهان هستی بسیار زیاد و اندازه ی آن بسیار بزرگ است و فقط در کهشکشان راه شیری تقریباً نیم تریلیون ستاره وجود دارد که ممکن است بسیاری از آن ها سامانه ی ستاره خاص خود را داشته باشند، پس جهان هستی نیز همانند زمین که به طرزی حیرت انگیز و توجیه ناپذیر منحصر به فرد است باید مملو از حیات باشد.
اما آیا حیات فرازمینی تمدنی فوق هوشمند با فناوری های ارتباطی پیشرفته تر از فناوری های ما است؟ یا گونه ای غیرپیشرفته است که هنوز قادر به ایجاد ارتباط با دنیای اطرافش نیست؟ شاید حیات فرازمینی صرفاً سلول کوچکی باشد که باید میلیون ها سال بگذرد تا مسیر تکامل را طی کند و به موجود فرازمینی که در ذهن خود ساخته ایم تبدیل شود.
این سوال که آیا در جهان پهناور هستی تنها هستیم یا نه و اگر تنها نیستیم، چطور باید به دنبال ساکنان احتمالی فضا بگردیم، چنان جذاب است که بودجه های پژوهشی سرسام آوری برای کاوش در فضا و کشف سیاره های قابل سکونت هزینه می شود و این موضوع دست مایه ی ساخت سریال ها و فیلم های سینمایی مختلف است.
تمام مقالات و آثار دانشمندان و نویسندگان پیشگامی که مبنای نگارش مقالات کتاب به شمار می آیند، حاکی از این واقعیت است که امروزه در دهه ی دوم قرن بیست و یکم، ما به تازگی در مرحله ی آغاز ماجراجویی و یافتن پاسخ مهم ترین پرسش ها درباره ی حیات هستیم: زندگی چیست؟ آیا ما منحصر به فردیم؟ جایگاه ما در جهان هستی کجاست؟
بدن انسان در حال فرسودن است. بیماری های توان فرسا شروع می شوند، آرام پیشرفت می کنند، به مرحله ای دردناک می رسند و سرانجام موجب نابودی بدن می شوند. این روند به خصوص در اختلالات مغزی، و از جمله هولناک ترین آنها، آلزایمر یا دیگر انواع زوال عقل، مشاهده می شود؛ یکی از ترسناک ترین بیماری ها برای علم پزشکی امروز که همیشه هم در سرخط خبرهاست.
در این کتاب می خواهم به شما بگویم که سرنوشت مغزتان دست ژن هایتان نیست. اجتناب ناپذیر هم نیست. اگر شما از جمله افرادی هستید که از انواع دیگر اختلالات مغزی مانند سردردهای مزمن، افسردگی، صرع یا بی حوصلگی شدید رنج می برید مقصر DNA شما نیست.
سبب همه این ها غذایی است که می خورید.
بله درست متوجه شدید اختلال در عملکرد مغز از خوردن نان صبحانه شروع می شود... و من قصد دارم این را ثابت کنم. باز هم تکرار می کنم، چون می دانم به نظر عجیب می آید: غلات امروزی به صورتی آرام در حال نابود کردن مغز ما هستند. منظورم از "امروزی" فقط آرد سفید تصفیه شده، پاستاها و برنج نیست که مخالفان چاقی آنها را زیان بار اعلام کرده اند؛ منظورم تمامی دانه ها و غلات و فرآورده های حاصل از آنهاست که به عنوان مواد غذایی سالم و مفید پذیرفته شده اند، مثل سبوس گندم، سبوس جو، هفت غله و سایر انواع غلات.
این یک داستان علمی - تخیلی نیست، حقیقتی است مستند. هدف من از نوشتن کتاب غلات و مغز ما فراهم آوردن اطلاعاتی صحیح بر اساس دیدگاه های متحول کننده علمی و فیزیولوژیک امروزی است.
ملال لحظاتی به سراغ ما می آید که می خواهیم کاری کنیم، اما تمایلی به انجام دادن آن کار نداریم و به این ترتیب نمی توانیم راهی پیش رویمان بیابیم. می توانیم اسمش را تنبلی یا بی میلی بگذاریم. یا شاید برعکس، نوعی حس بی تابی و بی قراری برای کاری که مطمئن نیستیم بتواند رضایت ما را جلب کند.
سال های مدید، فلاسفه، مورخان و کما در پی درک مسئله ملال بوده اند. اما علیرغم اینکه ملال امری بسیار شایع است، تاکنون جامعه علمی توجه نسبتا کمی به آن داشته است. نویسندگان کتاب روان شناسی ملال تلاش کرده اند تا این روند را تغییر دهند و با کمک علم روانشناسی، ابعاد تاریک رویارویی انسان با ملال را برایمان روشن کنند.
ملال نیرویی برای سوق دادن ما به سمت فعالیت های معنادارتر و رضایت بخش تر است. این احساس شما را وادار می کند که سؤال مهمی را از خود بپرسید: «باید چه کار کنم؟». کتاب روان شناسی ملال به این سؤال پاسخ نمی دهد، بلکه به شما کمک می کند تا درک روشن تری از پیام ملال به دست آورید و بهتر با آن روبه رو شوید.
این دایره المعارف برای تمام متفکران عمیق با سوالاتی در مورد جهان، پاسخ هایی را که شما در جستجوی آن بودید در اختیار دارد.
معنی زندگی چیست؟ جهان از چه چیزی ساخته شده است؟ نظر فیلسوفان برجسته ما در مورد ماهیت واقعیت و سوالات اساسی که از خود میپرسیم را بخوانید.
برای کمک به درک موضوع ، کتاب دایره المعارف مصور فیلسوفان تاریخ ساز شما را با فیلسوفان باستانی مانند افلاطون و کنفوسیوس آشنا می کند. اما به همین جا ختم نمی شود -- در مورد متفکران مدرن ما مانند چامسکی و دریدا نیز می توانید در این کتاب بخوانید. این کتاب زندگی نامه کوتاه و شیرین بیش از صد فیلسوف و پرسش های عمیق آنها را در خود دارد.
راه خود را از طریق شاخه های مختلف فلسفه مانند متافیزیک و اخلاق بررسی کنید. درک کنید که چگونه سوالات فلسفی به پیشرفت هایی در ریاضیات و علوم منجر شده است. دریابید که چگونه تاریخ فلسفه به زندگی مدرن ما اطلاع می دهد، و موضوعاتی مانند اینکه علم چگونه می تواند آینده را پیش بینی کند و چگونه زبان افکار و تصمیمات ما را شکل می دهد را بررسی کنید.
اگر فکر میکردید که فلسفه مملو از مفاهیم دشوار است، این کتاب فلسفه ایدههای کلیدی را در یک طرحبندی آسان برای دنبال کردن ارائه میکند. آنها به زبان ساده با راهنماهای بصری مانند نقشه های ذهنی، نمودارها و جدول زمانی برای پیشرفت ایده ها توضیح داده شده اند. از گرافیک خیره کننده ای که کمی به جدیت موضوع می افزاید لذت ببرید.